Emin olun giden herkes geri dönüyor.. ama?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Ayrılalı neredeyse 1 sene olacak ve beni sosyal medya hesaplarımdan takip ediyormuş, yanlışlıkla birkaç kez beğendi.. Anlatmıştım zaten diğer konularımi okuyanlar bilir. Amaaaaa
Dün öyle bir sey oldu ki.... Ben fbda onunla ilgili bir durum atmıştim. İçimden gelmişti. Onun her duygusunun gerçek olmadığına dair. Üstü kapali ışte, fazla duygusal şarkı dinlemekten oluşan bir anlık yazma isteği..
Ertesi gün cevap vermiş. Daha doğrusu kendisi de durum paylaşmış "yanılıyorsun sevgilim" diye. Anam ben şok. Zaten son zamanlarda twitterds da begendigi tivitler hep aşkla ilgiliydi, geri dönme sinyalleri veriyordu. Ben de buna cevap vermedim daha. Görmemiş gibi davrandım. Sonra sinirlendi sanırım, o yanılıyorsun sevgilim'i silmiş, yerine sadece "yanılıyorsun." yazmış ve birkaç durum daha.
Benim merak ettiğim neden yazdığınin arkasında durmadı? Onca aydan sonra geri dönmek istemesinin nedeni neydi, ben cevap vermeyince neden hemen sildi? Şimdi ise normal politik cümleler yazıyor her zamanki gibi. Amaaan umursamıyorum dermiş gibi. Bütün bunların nedeni ne? :(

Sana direk yazdı mı yoksa öyle bir durum attı da sen mi üstüne alındın ben orayı anlamadım.

Siz unutamamissiniz ki hayla takip ediyorsunuz her paylasimini. Acik acikta dönmek istiyorum dememis ki. Gercekten baskasina itafen yazmis olabilirmi?

Ayrılalı 1 sene olmuş nasıl bu kadar eminsin ki sana yazdığından ben onu anlamadım belki başka birine yazıyor?

Sana direk yazdı mı yoksa öyle bir durum attı da sen mi üstüne alındın ben orayı anlamadım.

Siz unutamamissiniz ki hayla takip ediyorsunuz her paylasimini. Acik acikta dönmek istiyorum dememis ki. Gercekten baskasina itafen yazmis olabilirmi?
Ayrılalı 1 sene olmuş nasıl bu kadar eminsin ki sana yazdığından ben onu anlamadım belki başka birine yazıyor?

Eksik yazmışım bazı şeyleri. Bana yazdığından eminim, çünkü ayrıldığımızdan beri yakın olmayan ama etrafımda olan arkadaşlarıma hayatımda biri olup olmadığını sorup, sorduğunu bana belli etmemeleri için tembihliyormuş.
Ayrıca ben şey yazmıştım ''kötü olan, duyguları yalan olan adam ve sizin bunu çok zaman sonra öğrenmeniz'' gibi bir şey yazmıştım, o da ''yanılıyorsun.'' yazdıktan sonraki durumunda ''asıl kötü olan, bazı şeyleri tek cümleyle düzeltebileceğin halde inat etmendi'' yazmış hemen sonrasında.
Ondan öncesinde de twitter'da bir tivitimi favladı, instagramdan fotoğraflarımı beğendi sonra hemen geri çekti falan.

Belki başkası için yazıyor 1 yıl olmuş ayrılalı çok umut bağlama derim. Sonra çok üzülürsün. Ayrıca daha gelen olmamış ki kendi kuruntunuz sanki

Eksik yazmışım bazı şeyleri. Bana yazdığından eminim, çünkü ayrıldığımızdan beri yakın olmayan ama etrafımda olan arkadaşlarıma hayatımda biri olup olmadığını sorup, sorduğunu bana belli etmemeleri için tembihliyormuş.
Ayrıca ben şey yazmıştım ''kötü olan, duyguları yalan olan adam ve sizin bunu çok zaman sonra öğrenmeniz'' gibi bir şey yazmıştım, o da ''yanılıyorsun.'' yazdıktan sonraki durumunda ''asıl kötü olan, bazı şeyleri tek cümleyle düzeltebileceğin halde inat etmendi'' yazmış hemen sonrasında.
Ondan öncesinde de twitter'da bir tivitimi favladı, instagramdan fotoğraflarımı beğendi sonra hemen geri çekti falan.
yaşınız kaç merak ettim

O zaman sana yazmis... ayrilirken arkasindan cok agladinsa birak hicc geri donme olurda gelirse gene aglarsin

Asıl sorun, sürekli kendini hatırlatıyor. Tam unuttum diyorum, nasılsın yazıyor, tamam bu kez unuttum kendi hayatıma bakacağım diyorum, doğum günümü kutluyor.. Onu unutmama izin vermiyor. Ne güzel birkaç gün önce kendi halimde takılıyordum sunumlar, finallerle.. Yine takıntı yaptım bir hafta daha takip ederim

Tornistan demek vaay
Giden herkes dönerde işte eskisi gibi olmaz asla.
Ama yine de seni etkilemek istemiyorum donuceksin don.

Derdi Sana geri dönmek falan değil; seni elinin altında tutmak en fazla.
Belki lazım olursun diye..
Tav olma sakın.

Back
X