Ayrılalı 1 sene olmuş nasıl bu kadar eminsin ki sana yazdığından ben onu anlamadım belki başka birine yazıyor?
Sana direk yazdı mı yoksa öyle bir durum attı da sen mi üstüne alındın ben orayı anlamadım.
Siz unutamamissiniz ki hayla takip ediyorsunuz her paylasimini. Acik acikta dönmek istiyorum dememis ki. Gercekten baskasina itafen yazmis olabilirmi?
Ayrılalı 1 sene olmuş nasıl bu kadar eminsin ki sana yazdığından ben onu anlamadım belki başka birine yazıyor?
yaşınız kaç merak ettimEksik yazmışım bazı şeyleri. Bana yazdığından eminim, çünkü ayrıldığımızdan beri yakın olmayan ama etrafımda olan arkadaşlarıma hayatımda biri olup olmadığını sorup, sorduğunu bana belli etmemeleri için tembihliyormuş.
Ayrıca ben şey yazmıştım ''kötü olan, duyguları yalan olan adam ve sizin bunu çok zaman sonra öğrenmeniz'' gibi bir şey yazmıştım, o da ''yanılıyorsun.'' yazdıktan sonraki durumunda ''asıl kötü olan, bazı şeyleri tek cümleyle düzeltebileceğin halde inat etmendi'' yazmış hemen sonrasında.
Ondan öncesinde de twitter'da bir tivitimi favladı, instagramdan fotoğraflarımı beğendi sonra hemen geri çekti falan.
18,19yaşınız kaç merak ettim
O zaman sana yazmis... ayrilirken arkasindan cok agladinsa birak hicc geri donme olurda gelirse gene aglarsinEksik yazmışım bazı şeyleri. Bana yazdığından eminim, çünkü ayrıldığımızdan beri yakın olmayan ama etrafımda olan arkadaşlarıma hayatımda biri olup olmadığını sorup, sorduğunu bana belli etmemeleri için tembihliyormuş.
Ayrıca ben şey yazmıştım ''kötü olan, duyguları yalan olan adam ve sizin bunu çok zaman sonra öğrenmeniz'' gibi bir şey yazmıştım, o da ''yanılıyorsun.'' yazdıktan sonraki durumunda ''asıl kötü olan, bazı şeyleri tek cümleyle düzeltebileceğin halde inat etmendi'' yazmış hemen sonrasında.
Ondan öncesinde de twitter'da bir tivitimi favladı, instagramdan fotoğraflarımı beğendi sonra hemen geri çekti falan.
böyle böyle delirdi nice insanihtimaller ihtimaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?