Emina Türkcan'ın doktoru kim?

kadın sadece burnunda estetik olduğunu söylemiş.ne kadar doğru bilemeyeceğim:) baya büyük değişim olmuş ama, orası kesin. burun estetiği -iyi olduğu taktirde- insanı çok değiştiriyor, resmen gençleşmiş.

bende gazetede okudum bacağım burnuma çarptı kırıldı o yüzden mecbur kaldım demiş...zaten niyeyse kimse çıkıp evet begenmiyordum bu nedenle olmak istedim demiyor...bi bahane arıyolar

bence de hic guzel degil burnu...
o kadar parasi var daha guzel yapacak bir doktor bulamamis mi anlamadim...
cok yapay duruyor...

canım ıstdaysan sana sami katırcıoglu atakoyde capadada ogretım gorevlısıı tavsıye ederım aıleden 3 kısı ona amelıyatt olduu dıyebılrım..

bende gazetede okudum bacağım burnuma çarptı kırıldı o yüzden mecbur kaldım demiş...zaten niyeyse kimse çıkıp evet begenmiyordum bu nedenle olmak istedim demiyor...bi bahane arıyolar

valla bahane aramaya gerek yok ben beğenmiyrm ondan yaptırıcam burnumu:)) başka açıklması yoktur bunun kaldıki kadının önceki burnu dehşet kırılmasa da yaptırırdı kesin:90:

Bence çok güzel olmuş Emina Türkcan'ın burnu. Kendisi de güzel ben çok beğeniyorum. Sadece burun estetiği bile insanı çook değiştiriyor valla.

bende bu açıdan beğenmedim onden güzel gibi

Eklentiler

• $7980_5960_29062009_1.webp
    $7980_5960_29062009_1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 134
canım ıstdaysan sana sami katırcıoglu atakoyde capadada ogretım gorevlısıı tavsıye ederım aıleden 3 kısı ona amelıyatt olduu dıyebılrım..

ben de ameliyat olmayı dusunuyorum samı beye. bıraz bılgı verebılırmısın. cok kararsızım hala. hıc yorum bulamıyorum ınternette :(

Back
X