Emine Erdoğan'dan şehit yakınlarına skandal sözler!

bu Allaha yakın olmaya siyasilerin çocuklarının hiç ihtiyacı yok galiba.hiç farketmez sağdan ,soldan oğlu yakını şehit olan var mı siyasilerden.ben hiç duymadım.cahillik bende mi acaba.şehit olmak o kadar yüceyse neden şehit olacak ortamdan onların oğulları hep uzakta.neden hep bu güzelliği garibanlara layık görüyorlar anlayamadım.anlayan varsa bana bir anlatsın .çokta memmun olurum.

Bu sırada onlar ikinci gemiciği almakla meşgul oluyorlar çünkü. Askerlik mi ? Yooooook! :KK51:

sadece siyasilermi?
bu memlekette havuz başında kokteylini içerken şehit haberi alan hiç bir aile yok, sanatçılar, iş adamları, mafya babaları, vs vs..

böyle konuşupta,hiç yakını,oğlu şehit olmayan herkes için aynı şeyi düşünüyorum.konuşma yapmıyorda şehitte vermiyorsa onları biraz anlıyorum. hadi bedelli çıkınca bastırıp parayı askerliklerini yapıyorlar.ama hem şehitliği övüp hemde çocuklarını uzakta tutanları anlayamam.

Bu sırada onlar ikinci gemiciği almakla meşgul oluyorlar çünkü. Askerlik mi ? Yooooook! :KK51:
gemicik alanların dışında da var mı duyduğunuz.ben hiç duymadım.şeht olmak isterim diyen bakan hariç.o da istermiş yani.istemekle olmak çok ayrı şeyler sonuçta.

ateş düştüğü yeri yakar düşmediği yerede böyle fantazik laflar kalıyor galiba.ne bilecek ki evlat acısı yaşamayan ,yaşayanın acısını.benim içim yanıyor ama ;o içi yanan annelerin yanında ne kadardır ki hissettiğim.yaşları sabit kaldı,hayalleri durdu kaldı,söndü.babalar çocuklarının büyüdüğünü göremeyecek,oğullar,kızlar babasız evlerde uyuyup,uyanıp büyüyecekler.nişanlı olanlar var.yarım kalan ne çok hayat.

cümle kurmaya değmez. Allah'ı güyya en çok idrak edip sindiren sizlersiniz. Şehit mertebesini anlatmaya gerek yok. Sözde süslümanlar.

Biz şaşırmadık da izle ve gör, şimdi AKlayıcılar gelir islindi iyli dimik istimimiştir diye başlar.
Pinkpin :KK70::KK70::KK70:
Yok yok aslında öyle demek istememistir, sizler carpıtıyorsunuz.
Ne olursa olsun bu hassas olduğumuz günlerde ozellikle siyasiler tarafından seçilen kelimeler de biraz daha hassas davranılmalı.

Pinkpin :KK70::KK70::KK70:
Yok yok aslında öyle demek istememistir, sizler carpıtıyorsunuz.
Ne olursa olsun bu hassas olduğumuz günlerde ozellikle siyasiler tarafından seçilen kelimeler de biraz daha hassas davranılmalı.

Yamukprenses bize çarpık diyolla çok alındım ama ben:mad:
Valla yukarda bazı arkadaşlarda yazmış daha önce neler duyduk. Şu günlerde hassasiyet beklemek yersiz.
Bu arada mapıstan çıktığınıza çok sevindim :KK53:çok sessizdi buralar cekilmedi resmen. bi daha mapısa girmeyin tamammı:KK19:

Bu acı ama erişilen mertebe olarak çok tatlı olayla kurban bayramının faziletini idrak ettiklerini söylemiş. Acılarla sınanır iman ve güçlenir. Sonuçta askerliğin fıtratında şehit olmak da var. Ailemiz metanetli olmalı. Bağırıp çağırmamalı. İsyan etmemeli.

Bende artniyet göremedim. Şehitlik böyle birşey arkadaşlar. Skandal bir söz yok. Gözlerim doldu konuşmasını okurken.

Ben anlamıyorum ya aile nasıl metanetli olsun o kadar zaman sonra eşim dönüyor içimdeki sevinci hiçbir şeyle ölçemem ne yemek yapsam şunu sever yok bunu mu yapsam diye düşünüp duruyorum. Bu ailelerin evlatları, eşleri, babaları gelmeyecek oturup bir akşam yemeği yemeyecekler. Allah'ıma çok şükür böyle acıyı yaşatmadı bana. Bir daha şu kapıdan girmeyecek olması düşüncesi bile delirtiyor beni bu kadar kolay mı metanetli olmak. Herkes konuştuğu kelimeye dikkat etsin kardeşim şehit ailesiyle konuşurken 100 kere düşünsünler gerekirse o ailenin ellerini ayaklarını öpsünler. Dalga geçiyor gibi siz kurbanınızı kestiniz aslında demiş resmen.

Back
X