günaydın hanımlar,
arkadaşım 25.11.2013 adet olmuş. 01.12.2013 eşiyle bırlıkte olmuş .eşi de kendısıde emın değil ama azda olsa içersıne eşinin ........mış olabıleceğini düşünüyor ama çoğu sperm dışarı gitmiş bundan emınler.ve 01.12.2013 de arkadaşımdan kahverengı akıntı gelmış adetım bıtmemiş demekkı daha diyor. her ay böyle oluyormuş.şimdi çok korkuyor daha yenı evlı ve sınavlara hazırlanıyor.bızımde tecrubemız olmadığından size sormak istedik ertesı gün hapı almalı mı acaba eğer rısk yoksa hormonlarıyla oynamak istemiyorum dıyor.acıl cevap verın evde eczahaneye gitmek için benden haber bekliyor.bu arada neden korunmamış diyecek arkadaşlar varsa bende emınede vücudumuzun hassas olmasından dolayı maaslesef ne doğum kontrol hapı ne de başka bir şey kullanamıyoruz ya aşırı kanama ya da alerjı yapıyor.
emine değil de sen yaşamış olmayasın tüm bunları. ee profilinde de bekar yazdığından azcık paçaların tutuşmuş sanırım.
kolay gelsin ne diyelim sana da emine'ne de
eminenize söyleyin kendisi konu acsın; baska adına konu acmak yasak.
BELKİDE HATTA BENCE (aycnsrdr) KONU SAHİBİ ARKADAŞIM EMİNEMİN TAA KENDİSİ
Öyle durumlar olduğu da oldu. Biz genelde ona "bir arkadaşım ekolü" diyoruz[/QUO
çok güldüm halinize pardon yorumlarınıza benım olmuş olsa annesı bellı babası bellı nıye saklanıckamış kı sizden mi korkucam ayy şimdi ne derler dıyede farklı bir ekolde anlatıcm neyse art niyetli insanlar olayını yıne unutup buradan yardım istediğimiz için özür dilıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?