emineme acıl yardım

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
günaydın hanımlar,

arkadaşım 25.11.2013 adet olmuş. 01.12.2013 eşiyle bırlıkte olmuş .eşi de kendısıde emın değil ama azda olsa içersıne eşinin ........mış olabıleceğini düşünüyor ama çoğu sperm dışarı gitmiş bundan emınler.ve 01.12.2013 de arkadaşımdan kahverengı akıntı gelmış adetım bıtmemiş demekkı daha diyor. her ay böyle oluyormuş.şimdi çok korkuyor daha yenı evlı ve sınavlara hazırlanıyor.bızımde tecrubemız olmadığından size sormak istedik ertesı gün hapı almalı mı acaba eğer rısk yoksa hormonlarıyla oynamak istemiyorum dıyor.acıl cevap verın evde eczahaneye gitmek için benden haber bekliyor.bu arada neden korunmamış diyecek arkadaşlar varsa bende emınede vücudumuzun hassas olmasından dolayı maaslesef ne doğum kontrol hapı ne de başka bir şey kullanamıyoruz ya aşırı kanama ya da alerjı yapıyor.

ben belli bir yaşa gelmiş ,evli kadınların neden bir kadın uzmanına gitmediklerini anlamıyorum açıkçası.
hasta olsun ya da olmasın düzenli bir kontrol şarttır.
geçmiş olsun.

kendısının yılda 2 defa kendı doktoruna en ince ayrıntısına kadar muayene olduğunu bılıyorum ben kı doktorlarımızda bır sıkayetınız yoksa muhakkak yılda 2 defa genel muayeneye bekliyoruz dıyorlar.

arkadaşımın sıkıntısı rısk varmı acaba dıye tecrubelı kısılerden bılgı almak . ortada bır ıhmal yok anladığım kadarıyla suan sadece içinde kopan endişeyı söndürmek olduğunu düşünüyorum.

eminenize söyleyin kendisi konu acsın; baska adına konu acmak yasak.

..... mış niye yazıyosunuz ki
O kadar detay vermişken 'boşal'mış kısmı mı sansür gerektirdi yani

Emineniz doktora sorsun
Burda her kafadan bir ses çıkabilir, diğer konularda neyse de
Bu tarz konularda doktora danışmak lazım

emine değil de sen yaşamış olmayasın tüm bunları. ee profilinde de bekar yazdığından azcık paçaların tutuşmuş sanırım.
kolay gelsin ne diyelim sana da emine'ne de

burada vakit geçirmektense bir an önce dr a git bence.

emine değil de sen yaşamış olmayasın tüm bunları. ee profilinde de bekar yazdığından azcık paçaların tutuşmuş sanırım.
kolay gelsin ne diyelim sana da emine'ne de

ne güzel yargılamışsınız kendinizce profılıme evlı yazmamış olabılırım ama paçalarımın tutusucak herhangı bır şeyı yok eylül 2012 den beri evlıyım hanımefendi.iyi niyetle caresız bır ınsana yardım için açılmış bır konuda da bazı arkadaşlar gösterdi bencilliğini pes doğrusu bılgı paylaşımınız yok onu anladık kirlilik yaratmasaniz çok daha iyi mi olurdu.

çok teşekkür ederim en yakın arkadaşıma bu fikirlerinizle ışık tuttuğunuz için gerek kalmadı doktoru hiç bişey olmaz kafan rahat olsun demiş zaten şimdi öğrendim ayrıca SEN OLMAYASIN DIYEN ARKADAŞADA eğitim nedeniyle şehir dışındayım eşimi görmem mümkün değil tabı bazıları olsun uzaktanda olur derse bilemeyiyeceğim

Bir soru nerelere gelmiş.Birşey olmaz büyük ihtimalle.Ama doktor daha iyi bilir.Böylesi durumlarda jinekoloğunuzun telefonunu bulundurun.Telefonla yardım alabilirsiniz.

gerçekten yazık ,kk ne için var hiç düşündünüz mü,adı üstünde kadınlar ,yani kadınsal her türlü başlık var burada.
ha emine ha aycan ne farkeder ki ortada bir soru var ve buna korkmasın bişey olmaz yada ,doktora gitmeli canım ,gibi cevaplar vermek bu kadar zormu .hemen o sen olmayasın gibi cevaplar verilmiş kızı konuyu açtığına açacağına pişman etmişsiniz ..

canım ben sana cevap vereyim ,muhtemelen adeti henüz bitmemişti ki o kahve akıntı geldi ,yani bu süreçte gebe kalma olasılığı yok ,henüz adet bitmedii için ,yada bitsede 1-2 gün olduğu için yumurtlama gerçkeleşmiş değil ,bu sebeple ortada bir yumurta yok ise gebelikte oluşmaz ..
umarım yeterli bilgi olmuştur ..

bende emınede vücudumuzun hassas olmasından dolayı maaslesef ne doğum kontrol hapı ne de başka bir şey kullanamıyoruz ya aşırı kanama ya da alerjı yapıyor.

kendi durumunuzu niye belirttiniz ki? herşey eminem için değil mi*
başlığa bayıldım*
eminem forever*

Üye ha arkadaşı için açmış ha kendi için açmış fark eder mi?
Kendisinden bahsediyorsa bile bu size dalga geçme hakkını tanır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…