Eminim saçınızla ilgili bunu düşünmediniz :)

kimsemkim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
47
4
18
Erzurum
Selam ablalarım :) Ben saçlarımı kestıreceğim ama size bi sorum olacak. saçınızı, perçeminizi vs sağ tarafa mı yoksa sol tarafa mı ayırıyorsunuz. Aslında sorum şu: Bunu neye göre belirliyorusunuz? Mesela saçınızın banyodan cıktıktan sonra ne tarafa doğru şekil aldıgına mı bakıyorsunuz yoksa sağ elinizi kullandıgınız için sol tarafa mı ayırıyosunuz? Benim bi arkadaşım sol profili daha güzel diye yüzünün o kısmını açık bırakıyodu yanı sağa atıyordu. Yıllardır bı sag bı sol yapıyorum neye göre ne tarafa ayırmalıyım bu konuda dertliyim yardım ederseniz cok sevinirim:37:

Selam ablalarım :) Ben saçlarımı kestıreceğim ama size bi sorum olacak. saçınızı, perçeminizi vs sağ tarafa mı yoksa sol tarafa mı ayırıyorsunuz. Aslında sorum şu: Bunu neye göre belirliyorusunuz? Mesela saçınızın banyodan cıktıktan sonra ne tarafa doğru şekil aldıgına mı bakıyorsunuz yoksa sağ elinizi kullandıgınız için sol tarafa mı ayırıyosunuz? Benim bi arkadaşım sol profili daha güzel diye yüzünün o kısmını açık bırakıyodu yanı sağa atıyordu. Yıllardır bı sag bı sol yapıyorum neye göre ne tarafa ayırmalıyım bu konuda dertliyim yardım ederseniz cok sevinirim:37:

ben sağa doğru ayırırım. belirleme şeklim de şu ; genelde araba içindeyim diğer kişilerde temasımı saçım önüme düşmeden sağlıyorum ;)

sende rahalığına göre hangi tarafı idare etmek kolayına geliyorsa öyle yaparsın.

Ay senin derdini yiyim ya :)
Saçının doğal şekli nasılsa o tarafa ayır. Banyodan çıkınca nası duruyosa yani.
Ters tarafa yapcam diye saçını öyle küçük yaştan ısılı işlemlere spreylere alıştırma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızım derdin bu olsunnn:1::1::1::1:

Benimki aslında sağ ama ortası ne tarafa doğru daha belli değil :27::27:

2 hafta öncesine kadar ortadan ayırıyordum, 2 hafta önce perçem kestirdim sola ayırıyorum. el alışkanlığım öyle yani. bi sebebi yok :)

Saga ayiririm cunku ilginc sekilde benim sadece sag kulagim kepce :) kapaniyor boylece...

Her kestirişimde bir sağdan bir soldan kestiririm
Sürekli aynı taraftan ayırınca ayırdığın çizginin olduğu yer açılıyor, oradaki saç seyrekleşiyor
Toplarkende tamamını geriye alırım eşitlik olsun diye
Saçım çok ince telli o yüzden dikkat ediyorum =)

Sağ tarafa ayırıyorum çünkü fotoğrafta daha güzel çıkıyo:27:
Derdini seveyim ya güldüm resmen:9::9::9:

He bi'de ek olarak belirli aralıklarla yönünü değiştiriyorum yoksa öyle havalı durmuyo saç alışıyo çünkü o yöne. Yönünü değiştirince banu alkanın filmlerde saçını savurduğu gibi duruyo:64::81:

Son düzenleme:
bende sola ayırıyorum ve bir sebebi yok kendime öyle yakıştırıyorum ve sola ayırınca bana yakıştığınıda yeni keşf ettim.:1:

Düşünme gereği duymadım çünkü benim saçlar ortadan ayrılıyor kendiliğinden:9:

Diğer yanlara ayırsam bile sabitlemeden asla durmaz.

Ben sola atıyorum banyodan çıktıktan sonra bir ara öyle yapmıştım şimdi sağa attığımda gıcık oluyorum sol daha rahatıma geliyor

Back
X