Eminim saçınızla ilgili bunu düşünmediniz :)

saçlarım çok kalın telli ortadan ayrılıyo kendi kendine malzemelerle ugraşarak saga yatırıyorum öyle daha yakışıyo yüzüme ama genelde ortadan ayrılıyo kezban gibi sinir oluyrm :27:

sağda Daha vamp solda daha çocuksu tatlımsı duruyor...bende
kafama göre ama son 3 yıldır sağ...

Selam ablalarım :) Ben saçlarımı kestıreceğim ama size bi sorum olacak. saçınızı, perçeminizi vs sağ tarafa mı yoksa sol tarafa mı ayırıyorsunuz. Aslında sorum şu: Bunu neye göre belirliyorusunuz? Mesela saçınızın banyodan cıktıktan sonra ne tarafa doğru şekil aldıgına mı bakıyorsunuz yoksa sağ elinizi kullandıgınız için sol tarafa mı ayırıyosunuz? Benim bi arkadaşım sol profili daha güzel diye yüzünün o kısmını açık bırakıyodu yanı sağa atıyordu. Yıllardır bı sag bı sol yapıyorum neye göre ne tarafa ayırmalıyım bu konuda dertliyim yardım ederseniz cok sevinirim:37:

Valla ben gidip ortadan ikiye ayırın o şekilde kesin ama istediğim de de yana atıp kullanabileceğim tarzda olsun diyorum..
İster sağa ister sola yatır fark etmiyor

bunu bende çok düşündüm sadece düşünen sen değilsiiin merak etme :1:
lanet olası ters çıkış yüzünden hiç bi zaman istediğim şekle sokamadım saçımı
hep perçem istemişimdir yapamadım, ortadan ayırmak istedim yapamadım, saga yatırdım yok sola yatırdım yok bi şekilde o ortadaki lanet olasıca dikeliyor sap gibii :47:
en son ters çıkışın bi kısmını aldırmaya başladım tam istediğim şekilde olmasa da ortadan ayırarak kullanmaya başladım. herkes en çok bu şekilde yakıştıgını söyledi.. bende aynı şekilde..
hangi profilinizi daha çok begeniyorsanız o tarafı açık bırakın bence veya ortadan ayırmak yakışıyorsa öyle yapın :34:

Sağcıyım sağa ayırırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağdan ayiririm, cunku sol kaşım/ soldan profilim daha güzell :)

Ben sola ayırıyorum ,nasıl yakıştığı insandan insana değişir aynada bak bakalım sana hangisi gidiyor ?

Selam ablalarım :) Ben saçlarımı kestıreceğim ama size bi sorum olacak. saçınızı, perçeminizi vs sağ tarafa mı yoksa sol tarafa mı ayırıyorsunuz. Aslında sorum şu: Bunu neye göre belirliyorusunuz? Mesela saçınızın banyodan cıktıktan sonra ne tarafa doğru şekil aldıgına mı bakıyorsunuz yoksa sağ elinizi kullandıgınız için sol tarafa mı ayırıyosunuz? Benim bi arkadaşım sol profili daha güzel diye yüzünün o kısmını açık bırakıyodu yanı sağa atıyordu. Yıllardır bı sag bı sol yapıyorum neye göre ne tarafa ayırmalıyım bu konuda dertliyim yardım ederseniz cok sevinirim:37:

Ben sola ayırıyorum hem öyle yakıştığına inandığımdan hemde sol kaşımın rengide şeklide sağ kaşıma göre farklı onu kapatsın diye :) genelde sağa ayrılıyormuş galiba saçımı kestirirken bir kuaför öyle demişti yüzüne nasıl yakışıyorsa öyle yapmalısın

Her kestirişimde bir sağdan bir soldan kestiririm
Sürekli aynı taraftan ayırınca ayırdığın çizginin olduğu yer açılıyor, oradaki saç seyrekleşiyor
Toplarkende tamamını geriye alırım eşitlik olsun diye
Saçım çok ince telli o yüzden dikkat ediyorum =)

bunu yeni ogrendim benim de sacım az, kendiligindne hangi yone gidiyorsa oyle dursun sac kokleri yıpranmasın diye dusunuyordum cunku diger tarafa yatarınca hafif bir agrı oluyor koklerde.
acaba hangisi dogru :26:

Back
X