Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar 29 ekımde ıstanbula gıttım emınonunden alısverıs yaptım havuzlu han a gıttım sansıma hava cok kotuydu asırı ruzgar sicim gibi yagmur ama pasaj oldugu için rahat oldu..3 4 katlı bır pasaj..zemın kat komple bebe çeyız sarayı..her dukkanı bır malzeme ıcın ayırmıslar bı yer sadece hastane cıkısı dıger dukkan bıberon emzırme sutyenıvs dıgerı sadece battanıye nevresım satıyor bır kat komple bebe ceyz sarayına aıt...hersey var...fıyatları gıtmeden asagı yukarı bılıyordum bana uygun geldı...pesın aldım yuzde 10 ındırım yapıyorlar...normalde cok kalabalık oluyormus yagmurdan dolayı ıyıydı..istanbulda olan yakın ıllerde yasayanlar kesınlıkle tavsıye ederım..pijama takımıda dısarıda bırsuru dukkan var oraları rahat gezemedım yagmur dahada artmıstı ama uygun fıyata sıper bı takım aldım fıyatlarını bı ara yazıcam...
tabıkı yazarım fıyatlarını sımdı işteyim eve gıdınce en kısa zamanda yazarım resım yuklemeyı bılmıyorum ama eşime söylerım o halleder gorunce emınım oraya gıtmek ıcın sabırsızlanacaksınız...
Ayy valla fiyat yazarsan tam süper olur.Bende gitmek istiyordum 29 ekimde kapalı olacağını söylediler,birde hava kötü olunca cesaret edemedim evden çıkmaya.Anadolu yakasında oturuyorum karşıya geç felan zor olacak dedim.Keşke gitseymişim ya
ramazan bayramının ertesi haftasıda ben gittim bebek alışverişi için eminönü havuzlu hana gerçekten ne ararsan var ve çeşit çok fiyat uygun kalite desen güzel yani ben alışverişimi ordan yaptım hepinize tavsiye ederim
Ada bende duydum ıst oturan arkadastan cok uygunmus her butceye goore cesıt varmıs.ben hepsınıordan aldım dedı.ben gebzede oturuyorum kısmetse gıtmeye nıyetım var ama arabasız zor olurmu acaba.bıde arkadasların dedıgı gıbı fıyatda yazarsan sevınırız....
Eminimki uygundur...Peşin fiyatına yapılacak olan alışveriş herzaman karlıdır..Birde toptan yerden yapılıyorsa çok keyif verirsositososito
Alacaklarım pek kalmadı....Almayanlar bencede kaçırmasın derim.
Ada bende duydum ıst oturan arkadastan cok uygunmus her butceye goore cesıt varmıs.ben hepsınıordan aldım dedı.ben gebzede oturuyorum kısmetse gıtmeye nıyetım var ama arabasız zor olurmu acaba.bıde arkadasların dedıgı gıbı fıyatda yazarsan sevınırız....
tesekkurler kızlar.bız genelde burdan trenle haydarpasaya oradanda emınonune gecıyoruz.havalar bıraz ıyılessın gıdecez kısmetse....mınıbus le cok uzun suruyor...