Doğuma Hazırlık EMİR ' mi ÇINAR' mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
arkadaşlar 37 haftalık hamileyim ilk başlarda çınar da kesin kararlıydım ama kaç gündür emir aklıma takıldı sizce hangisi daha güzel bana emir gibi geldi ama sizinde fikrinizi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz :71:

bende 1 ağustosda dogum yaptım, aynı senin gibi emir ve çınar adına takılıp kalmıştım.Çınar kesindi ama 2.bir isim olarak emir olsa mı diye düşünüyordum sonra vazgeçtim ve ÇINAR da karar verdik. İsimleri gibi ömürleri uzun olsun inşllh. Ben hep gölgesinde dinlene bilecegim bana huzur vericek benim oglum diyorum.hhııımmm bu arada birde kızım var onun adı da DEFNE birbirlerine uydu isimleri

Bence de ÇINAR çok güzel bir isim.:75:

Çınar
Yaşamında zevk ve sefaya düşkün, hassas, duygusal, sağduyulu, yaratıcı, algılaması yüksek, mantıklı, tereddütlü, sert bir yapısı olan bir kişilik enerjisi verir.

Emir
Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, ticarete yatkın, kırılgan, karar vermede zorlanan bir kişilik enerjisi verir.

diyolar :)

bende 1 ağustosda dogum yaptım, aynı senin gibi emir ve çınar adına takılıp kalmıştım.Çınar kesindi ama 2.bir isim olarak emir olsa mı diye düşünüyordum sonra vazgeçtim ve ÇINAR da karar verdik. İsimleri gibi ömürleri uzun olsun inşllh. Ben hep gölgesinde dinlene bilecegim bana huzur vericek benim oglum diyorum.hhııımmm bu arada birde kızım var onun adı da DEFNE birbirlerine uydu isimleri

benim kızımın adı da defne. oğlum olursa çınar koyarsam iyi uyar demiştim bi zamanlar.. benim düşüncemiz siz yapmışsınız. adlarıyla yaşasınlar.

Back
X