emir yagdiran kaynanam

kadin evime gelmis fayanslarima kafayi takmis...

yanlis anlamayin ben titiz bir insanim... fayanslarimi da haftada bir camasir suyu cife temizlerim... aralari da bembeyazdir... biraz hastalik derecesinde benimkisi... bazen gece bile balkon yikarim yaz zamanlarinda... sabahin korunde cam siler erkenden isimi bitirir her gun deterjanlarla ic iceyimdir zararli olsada

galiba bastirdigim ofkemi boyle cikariyorum bunu kesafettim arkadaslar ama inanin rahatliyorum...

kaynanamda eltimin cocugunu almis geldi evime... neyse ben buyur ettim Allah ne vermisse koydum onune... cocuk duvarlari ciziyor kirip dokuyor kimsenin bir sey dedigi yok..

ben de diyemiyorum cunku esime laf edecekler bunu kullanip...

esyami onemli falan derler yasadim cunku...

neyse evimi gezmeye basladi gozu havalarda...

noldu anne dedim

fayanslarin olmamis bak buralarda kalmis oralari bir daha sil falan...

tamam anne dedim silerim...

neyse banyoya girdi bak buralar da olmamis bak bak falan..

hasta yaa...

tamam anne tamam anne silerim silerim...

sustum....guldum ... gitti....

silmedim...

kirmadim... kavga cikarmadim...

fayanslarim da gayet temiz... icim de rahat

sinir oldum ama olmamaya gayret ediyorum napimm...

esimin yaninda da yapti tamam dedim... o gidince esime de dedimki ayy suralar cok kotu annem de hakli merdiveni getireyim de sileyim...

esim de birak yaa ne siliyorsun bir sey yok herkes kendi evine karissin dedi

tabii annesine bir sey diyemese de bu da bir seydir...

bu tür kaynanalar tamam anne peki yaparım ederim tarzından anlayan tipler değil, çata çat kavga ediceksin, yapmıyorum diceksin ben böyle seviyorum herkes kendi eviyle uğraşsın de

oda fazla olmuş ama siz sustukça dahada abartmış.hakettiği karşılığı verin artık.::20:

o da bunu istiyor zaten... kavga etmemi sinir olmami ona karsi cikmami sen karisma kendi evine bak dememi istiyor..

ama karsilik vermeyince tamam deyince kuduruyor...

bilmiyorum belki de haklisinizdir...

ama bişey demeyincede sen kötü oluyosun be canım, bi kerede bu stratejiyi dene bakalım

Eltiniz kendiyle beraber oturduğu için tüm gün o bana hizmet ediyor,şimdide öbür gelin biraz yapsın mantığıyla yapıyor olabilir.

Enazından size ev vermişler,diğer gelin gibi beraber oturmuyorsunuz,bence umursamayın,duymazdan gelin.

kesinlikle katılıyorum :):) elti gibi aynı evde oturacağıma gelip gittikçe emir versin umrumda olmaz,,, şahsen ben de he der geçerim, yaparım ederim akşam da evime gelir hayatıma devam ederim... şu kulağımdan girer bu kulağımdan çıkar... Ama şu bi gerçek ki gülerseniz neşenizi muhafaza ederseniz,, kaynanaların gelini uyuz etmek hasta etmek gibi en mühim amacına ulaşmasına engel olursunuz.... Sabırlar herkese...

kadin evime gelmis fayanslarima kafayi takmis...

yanlis anlamayin ben titiz bir insanim... fayanslarimi da haftada bir camasir suyu cife temizlerim... aralari da bembeyazdir... biraz hastalik derecesinde benimkisi... bazen gece bile balkon yikarim yaz zamanlarinda... sabahin korunde cam siler erkenden isimi bitirir her gun deterjanlarla ic iceyimdir zararli olsada

galiba bastirdigim ofkemi boyle cikariyorum bunu kesafettim arkadaslar ama inanin rahatliyorum...

kaynanamda eltimin cocugunu almis geldi evime... neyse ben buyur ettim Allah ne vermisse koydum onune... cocuk duvarlari ciziyor kirip dokuyor kimsenin bir sey dedigi yok..

ben de diyemiyorum cunku esime laf edecekler bunu kullanip...

esyami onemli falan derler yasadim cunku...

neyse evimi gezmeye basladi gozu havalarda...

noldu anne dedim

fayanslarin olmamis bak buralarda kalmis oralari bir daha sil falan...

tamam anne dedim silerim...

neyse banyoya girdi bak buralar da olmamis bak bak falan..

hasta yaa...

tamam anne tamam anne silerim silerim...

sustum....guldum ... gitti....

silmedim...

kirmadim... kavga cikarmadim...

fayanslarim da gayet temiz... icim de rahat

sinir oldum ama olmamaya gayret ediyorum napimm...

esimin yaninda da yapti tamam dedim... o gidince esime de dedimki ayy suralar cok kotu annem de hakli merdiveni getireyim de sileyim...

esim de birak yaa ne siliyorsun bir sey yok herkes kendi evine karissin dedi

tabii annesine bir sey diyemese de bu da bir seydir...

Ya şunu anlıyamıyorum bir türlü...Sanane kardeşim gelinin evindeki te yukarıda merdivenle çıkılabilecek fayanstaki temizlikten....!

Kızlar benim ödüm kopuyor...!! Hemde gerçekten çok korkuyorum...! Ya benim oğlumda var..3-5 yıl sonra evlencek yaşa gelcek..18 olmak üzere şimdi..Hayatta tek dileğim oğlumun onu benim kadar hatta benden çok seven bir eşe sahip olması...Şimdi düşünüyorum oğlum kendisi severek evlenmiş ve bir ailesi var..Hayali bile ne kadar güzel...Ne işim olur fayanslarla vırtla zırtla.....Gelinime huzur veririm ki sorunu varsa yardımcı olmaya çözmeye çalışırım ki oğlumda huzurlu olsun..Aksinin kime ne faydası olabilir...

Ama bakıyorum en sevdiğim en ideal anne dediğim tipler kaynana olunca mutasyon geçiriyorlar resmen...İnşallah ben onlardan biri olmam hiç bir zaman...

ayy bayilacam yanina iner inmez fayanslari sordu...

komedi yaa...

yarin komsuya gideceklermis... ne desem de gitmesem acaba... fayanslari sildim belim agridi derim aahahhahahah

ayy bayilacam yanina iner inmez fayanslari sordu...

komedi yaa...

yarin komsuya gideceklermis... ne desem de gitmesem acaba... fayanslari sildim belim agridi derim aahahhahahah

İlk söylediğindeki tepkini ve sabrını çok beğendim..Eşinin tepkisini de öyle..Ben güzel silemiyorum annecim birde siz deneyin demek lazım ama :1: sen akıllı bir kızsın yine mantıklı ve uygun bir tepki verirsin bence :ssz:

Back
X