Emla Krem??

esperanzaa

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
2.702
661
363
kızlar doğumuma az bir süre kaldı ve doğumdan önce epilasyonumu kendim yapmak istiyorum. fakat cildim artık çok daha hassaslaştı, kanıyor bile. acısına dayanamıyorum ve emla kremimi kullanmak istiyorum. içinizde hamileliği boyunca emla kullanmış olan veya etkileriyle ilgili bilgi sahibi olan var mı???

ben kullanmanızı tavsiye etmem çünkü emla krem hamile olmayan insanların bile canı her istediğinde kullanmaması gereken bir krem kaldı ki siz hamilesiniz ve doğumunuza az kalmış ve kullanacağınız bölge bebek açısından bence riskli çünkü o krem derinin tüm tabakalarını uyuşturuyor.doktorum benden hamileyken vücut ve yüz kremlerini bile kullanmamamı istemişti.ben doğuma giderken 1 kereliğine jilet kullanmıştım.bence hiç o riske girmeyin ama yine de bir bilene danışın derim.

teşekkür ederim yorumun için cnm. benm de gönlüm elbette kullanmamaktan yana ama jiletle de ne kadar rahat edebilirim bilmiyorum. sonuçta 1 gece kalınıcak hastanede ve sezeryan olucam.

sezeryan olan bayanlar siz neler kullanmıştınız??

Bende emla kremi kullanyrdm ama hamile oldugumdan beri kullanmyrm bna sorarsa bebegini riske atma 1saat dişini sık ve acıya dayan

bazı doktorlar sakıncası olmadığını söylüyormuş. bu hafta ben de doktoruma sorup ona göre karar vericem kullanıp kullanmamaya

sezeryansa hiç dert etme bence.hazırlanıp gidiyorsun normal doğum olsa daha zor.çünkü hemen kıllar çıkıyor.ben daha dertliyim.jiletle almaktan yara oluyor 2gün sonra çıkıyor kıllar.doğumum yaklaştığı içinde sık alıyorum

ben emla krem kullanmıyorum her ay ağdaya kuaföre giderdim, geçenlerde ağdaya gittiğimde şuranıda alıyım buranıda alıyım derken genital bölgemide aldırdım ama korka korka bir iki gün kahverengi akıntım oldu ağdadan sonra hem temiz olmak istiyorum hemde korkuyorum. acısından geçtim bebeğe bişey olur mu? eski çalıştığım yerde müdürümde ağdaya giderdi kızı erken doğum olmuş kendisi söylemiş.

bugün sordum doktoruma, emlayı kullanabilirsin dedi. sadece hamilelik boyunca sık kullanmayı tavsiye etmiyor. ama ben zaten doğum öncesi 1 kereye mahsus olarak kullanıcam bu hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…