Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba..bebeğim 3.5 aylık ne kadar uğraşsamda bebeğim beni emmedi..bende sütümü sağıp veriorum. .fakat son bir haftadır acikmasina rağmen yemiyor uyumayi tercih ediyor bende uyutup yediriyorum uykunun içinde emmiyor biberonu. .neden böyle oldu anlamadım. .hep böylesi yedirecem bu çocuğu
Benim kizim da 3,5 aylikken emmeyi reddetmisti,kac takla attim Allah bilir.cok sukur ise yaradi:)uyumaya yakin veriyordum uyku sersemi yada uyandiktan hemen sonra:)bi 10-15 gun surdu ama sonra duzeldi
Benim kizim da 3,5 aylikken emmeyi reddetmisti,kac takla attim Allah bilir.cok sukur ise yaradi:)uyumaya yakin veriyordum uyku sersemi yada uyandiktan hemen sonra:)bi 10-15 gun surdu ama sonra duzeldi
Emmeyen bebekler benim bebegimde emmiyodu hatta makina kiraladık annem bana acıdı ve bu çocuğu alistiricaz dedi kesinlikle biberon vermedim hala almamak için çabalıyordu memeyi beni itekliyodu zamanla alıştı tabi sabir gerekli