Kısa bir soru sormak istiyorum. Ailem yakın zamanda erkek arkadaşımı öğrendi ama benim söylememle değil telefonumda mesajlarına denk geldiler. Bu zamana kadar ciddi olduğum bir ilişkim yoktu ve her zaman erkeklerle iyi anlaşırdım. En yakın arkadaşlarım erkek. Bu yüzden bugüne kadar gözlerine batmadı ama şu anki ilişkim diğerlerinden farklı. Annemle nasıl konuşmalıyım ki ilişkimize alışsın ve normal karşılasın ?
19 yaşında ve üni 1. Sınıfım ve kendisi yeterince iyi biri. Tek sorun biraz fazla muhafazakarlar. Bu fikirlerini ortadan kaldırmak istiyorum. Yorumunuz için teşekkürler.
Kısa bir soru sormak istiyorum. Ailem yakın zamanda erkek arkadaşımı öğrendi ama benim söylememle değil telefonumda mesajlarına denk geldiler. Bu zamana kadar ciddi olduğum bir ilişkim yoktu ve her zaman erkeklerle iyi anlaşırdım. En yakın arkadaşlarım erkek. Bu yüzden bugüne kadar gözlerine batmadı ama şu anki ilişkim diğerlerinden farklı. Annemle nasıl konuşmalıyım ki ilişkimize alışsın ve normal karşılasın ?
annenizle özellikle bir şey konuşmanıza gerek yok.evlenme aşamasına gelinmeden ailelerin işe dahil edilmesini doğru bulmuyorum.bazı aile yapıları özellikle çok evlilik baskısına sokuyorlar ve bu da ya yanlış evliliğe ya da ayrılığa sebep oluyor.bir şey sorarlarsa şöyle biri , şunu yapıyo dersin bitti yani gereksiz detaya da gerek yok.