emr-i vaki istenmeyen misafir

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
En sonki konudan sonra birda konu acmak mi tovbe diyodum ama bu cok alakasiz bambaska bi mevzu
Yilbasinda genelde annemlerle birlikte olurduk yada disari cikardik esim bu sene evde birlikte olalim dedi bende tamam dedim simdi aramin hic iyi olmadigi bi gorumcem var ama ciddi anlamda gormeye tahammul edemedigim biri kayinvaldeme gittigimde zoraki iki kelime ederiz oncesinde cok firtinali gunlerimiz oldu onlarla yadarken cokkk burnumdan getirdi simdi yilbasinda annesigille bunaldigi icin bize gelmek istiyo ve bize gelmek istedigini bana soylemeye yuzu yok yaptiklarindan oturu ondan boyle bi gelmek isteyince esime soyluyo son dakka..ben esimden ogreniyorum o dakkadan sonra da bisey denmiyor
Bu hafta bize yilbasinda ne yapcaksiniz keske bende sizle olsam filan dedi guya yerini yapiyo bende esimde hic ses etmedik bisey demedik ama eminim yilbasi gunu arar geliyim diye yaa normal zamanda zor dayaniyorum yaptuklari icimden cikmiyor birde hic bisey yok gibi davraniyorum esimin hatrina..niye zorluyoki
Simdi esime soylesem seni ararsa gelme de desem olmaz yani ben kotu olurum kendimi kotu hissederim ama son care o gibi..sizce nasil savmali basimdan??
Ya sonucta ozel bi gun uzakta oldugu icin birde yatili gelicek gelmesiiiinnn hazir bu ara daha iyiyim kacmasin tadim :( simdiden stres oldum

Dışarda program yapmıştık çok önceden iptal oldu diye evde olucaktık ama olmamış gelmeni de çok isterim haftaya gel eğleniriz diyin.

Eşiniz ne diyor? Erkekler çabuk unutur ailesinin yaptıklarını
Esim de basta cok ofkeliydi bi sure kinusmadi o tabi unuttu o gunleri uzatmayalim yuzyuze bakiyoruz dedi su hayatta baska kimsem yok zaten dedi bende o uzulmesin diye tamam dedim simdi karsilikli hic bisey yok gibi davraniyoruz ama icimden cikmiyor ustume yurumesi gitcek yerimiz yokken defalarca kapiyi gostermesi daha bi cok sey...simdide sorsan cok sever deli olur guya bana...bende aslinda cabuk unuturum ama unutulmucak seyler yasatti bana simdide duzenimi kurmus uzaklarina gitmisim surekli bi samimi olma istegi

Esim de basta cok ofkeliydi bi sure kinusmadi o tabi unuttu o gunleri uzatmayalim yuzyuze bakiyoruz dedi su hayatta baska kimsem yok zaten dedi bende o uzulmesin diye tamam dedim simdi karsilikli hic bisey yok gibi davraniyoruz ama icimden cikmiyor ustume yurumesi gitcek yerimiz yokken defalarca kapiyi gostermesi daha bi cok sey...simdide sorsan cok sever deli olur guya bana...bende aslinda cabuk unuturum ama unutulmucak seyler yasatti bana simdide duzenimi kurmus uzaklarina gitmisim surekli bi samimi olma istegi
Bu olayın eşinizle aranıza girmesine izin vermeyin o zaman. 1 gün idare edin. Eşinizede senin hatrın için kabul ettim tekrarı olmasın yapılanları unuttum sanma deyin.

Bence şöyle yapın madem istemiyorsunuz eşinize şunu söyleyin cilveli bir şekilde iste sana sürprizim var o gün bizim için çok.özel olacak diye şimdiden eşinize çok.heyecanli ve mutlu görünün onuda gaza getirin... deyinki başbaşa çok güzel şeyler yasicaz seni ne kadar özlüyor ve seviyorum. Felan felan hergun böyle işleyin beynine kardeşi gelmek istesede kabul edemesin :KK48:

Bence şöyle yapın madem istemiyorsunuz eşinize şunu söyleyin cilveli bir şekilde iste sana sürprizim var o gün bizim için çok.özel olacak diye şimdiden eşinize çok.heyecanli ve mutlu görünün onuda gaza getirin... deyinki başbaşa çok güzel şeyler yasicaz seni ne kadar özlüyor ve seviyorum. Felan felan hergun böyle işleyin beynine kardeşi gelmek istesede kabul edemesin :KK48:
:KK53: erkekler cocuk gibi idare etmeyi bilmek lazim

Yavrum bırak gelsınler
geldıklerındede kalsınlar
rahatlarsın fenamı

Vallahi ben netim o konuda. Eşime dedim o kardeşin evime ayak basamaz yanında kim varsa onu da kovarim. Sakın ola gelmesin dedim. Gelirse kapı kapalı. Degmeyen biri için gereksiz yere enayi gibi hizmetcilik yapamam.

olaya görümce olarak bakma.misafir olarak gör elinden geldiğince iyi ağırla hatta.bırak o utansın pişman olsun ne iyi kızmış desin.eşinde görsün hem.emin ol kaybetmezsin.
İstediğiniz iyililiği yapın , nankör insana sonuçta dahada nankörlükle size geri dönecektir. Yaşamış olduğum tecrübelerim bunu öğretti bana Arkadaşlarım denenmiş insanı lütfen 2,3 defa daha denemeyin sonuç aynı değişmez huylu huyundan Vazgeçmez

İstediğiniz iyililiği yapın , nankör insana sonuçta dahada nankörlükle size geri dönecektir. Yaşamış olduğum tecrübelerim bunu öğretti bana Arkadaşlarım denenmiş insanı lütfen 2,3 defa daha denemeyin sonuç aynı değişmez huylu huyundan Vazgeçmez
bir çalışma arkadaşımız vardı bayan, nedamet gavur aksi huysuz edepsiz bu özelleiklerin hepsi inanın mevcut birde şefimiz vardı yıllar önce,bu kadının yaptığı bu saydığım bütün yönlerine iyilikle cevap verirdi olgun davranırdı biz dayanamazdık yaptıklarına neden sabrediyosun derdik oda bir gün utanacak derdi bu yaptıklarımın altında ezilecek derdi.bir kaç sene sonra kadın kendini sorgulamaya başladı ama ne sorgulama pisikosu bozuldu resmen ben niye böle olamıyorum ben niye böleyim herkes iyi ben kötüyüm haline üzülmüştüm küçücük çocukla bile kendini kıyaslamaya başlardı.bizim şef kadını ters köşe yapmıştı kendi içindeki ve beynindeki sesle çoz zor imtahana kaldı halada öledir.iyi olmak için çocuk gibi çabalar durur.

İyi olmak için aşırı çaba göstermeye gerek yok aslında herkesi kendin gibi görürsen sorun kalmazdı mesela : bunu bana yapsalardı hoşuma gitmezdi bende başkasına yapmayayım gibi ..

Yilbasinda soyle bir ev partisi olsa ne super olur valla ben de cok isterim ;)
Esinize basbasa olmak istediginizi soyleyin
Yok kabul etmezse de o zaman tanidiginiz herkesi cagirin ev partisi yapin
Gorumceniz de arada kaynasin

En sonki konudan sonra birda konu acmak mi tovbe diyodum ama bu cok alakasiz bambaska bi mevzu
Yilbasinda genelde annemlerle birlikte olurduk yada disari cikardik esim bu sene evde birlikte olalim dedi bende tamam dedim simdi aramin hic iyi olmadigi bi gorumcem var ama ciddi anlamda gormeye tahammul edemedigim biri kayinvaldeme gittigimde zoraki iki kelime ederiz oncesinde cok firtinali gunlerimiz oldu onlarla yadarken cokkk burnumdan getirdi simdi yilbasinda annesigille bunaldigi icin bize gelmek istiyo ve bize gelmek istedigini bana soylemeye yuzu yok yaptiklarindan oturu ondan boyle bi gelmek isteyince esime soyluyo son dakka..ben esimden ogreniyorum o dakkadan sonra da bisey denmiyor
Bu hafta bize yilbasinda ne yapcaksiniz keske bende sizle olsam filan dedi guya yerini yapiyo bende esimde hic ses etmedik bisey demedik ama eminim yilbasi gunu arar geliyim diye yaa normal zamanda zor dayaniyorum yaptuklari icimden cikmiyor birde hic bisey yok gibi davraniyorum esimin hatrina..niye zorluyoki
Simdi esime soylesem seni ararsa gelme de desem olmaz yani ben kotu olurum kendimi kotu hissederim ama son care o gibi..sizce nasil savmali basimdan??
Ya sonucta ozel bi gun uzakta oldugu icin birde yatili gelicek gelmesiiiinnn hazir bu ara daha iyiyim kacmasin tadim :KK43: simdiden stres oldum

Anlaşamadığım, 2 kelime etmek istemediğim birinin evine asla gitmem, hele ki davetsiz ben gelmek istiyorum asla diyemem. Bu görümce neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Eşini ararlarsa gelelim mi diye, eşin topu sana atsın, cankuslarinannesi müsait mi bir planı var mı bilmiyorum onu arayıp sorun desin :D Ya da eşin açık açık söylesin gelmeyin işimiz var desin.

Back
X