- Konu Sahibi bigunmutlaka
eşine yılbaşında başbaşa kalmak istediğini söyle ona romantik bir yemek hazırla yani sonrası için de artık aklını ve kadınlığını kullan bunları da eşine söyle ki o gün kim ararsa arasın iptal etmeyi kendi istesin herkese de dışarı çıkacağınızı söyleyin böylece rahatsız eden olmazEn sonki konudan sonra birda konu acmak mi tovbe diyodum ama bu cok alakasiz bambaska bi mevzu
Yilbasinda genelde annemlerle birlikte olurduk yada disari cikardik esim bu sene evde birlikte olalim dedi bende tamam dedim simdi aramin hic iyi olmadigi bi gorumcem var ama ciddi anlamda gormeye tahammul edemedigim biri kayinvaldeme gittigimde zoraki iki kelime ederiz oncesinde cok firtinali gunlerimiz oldu onlarla yadarken cokkk burnumdan getirdi simdi yilbasinda annesigille bunaldigi icin bize gelmek istiyo ve bize gelmek istedigini bana soylemeye yuzu yok yaptiklarindan oturu ondan boyle bi gelmek isteyince esime soyluyo son dakka..ben esimden ogreniyorum o dakkadan sonra da bisey denmiyor
Bu hafta bize yilbasinda ne yapcaksiniz keske bende sizle olsam filan dedi guya yerini yapiyo bende esimde hic ses etmedik bisey demedik ama eminim yilbasi gunu arar geliyim diye yaa normal zamanda zor dayaniyorum yaptuklari icimden cikmiyor birde hic bisey yok gibi davraniyorum esimin hatrina..niye zorluyoki
Simdi esime soylesem seni ararsa gelme de desem olmaz yani ben kotu olurum kendimi kotu hissederim ama son care o gibi..sizce nasil savmali basimdan??
Ya sonucta ozel bi gun uzakta oldugu icin birde yatili gelicek gelmesiiiinnn hazir bu ara daha iyiyim kacmasin tadimsimdiden stres oldum