EMRE İLHAN BURUN ESTETİĞİ

rebi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
4
0
86
Merhaba kızlar, 3 ay önce Dr.Emre İlhan'a burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyattan önce aylarca bu konuyu araştırdım. Tecrübeli olanlara yazdım. Yazılar okudum, videolar izledim. Biraz fazla titiz olduğumdan konuyla ilgili araştırmadığım kaynak kalmadı diyebilirim. En son Emre İlhan'da karar kıldım. Ve benim gibi bu konuyu araştıran insanlara kaynak olacağını düşündüğüm için buraya kaydoldum. Çünkü insanın gerçekten tecrübeli birinden dinlemesi farklı hissettiriyor. Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Sevgiler

merhabalar bende revizyon olmayı düşünüyorum emre ilhanda araştırdığım doktorlar arasında randevuda aldım beklemedeyim ama korkuyorum ya daha kötü olursa diye kalın deriliyim çünkü burnumdanda memnunum aslında ama birazcık yamukluk var ve hala büyük görüşmeye gittiğim doktor bence kötü bi burnun yok herkesin bi kusuru var burnunda bi daha ameliyat olmana değmez dedi ama ben burnumdan yine mutlu değilim emre beyle görüşmek istiyorum sizin verebileceğiniz bi öneri varmı

Merhaba, en büyük önerim kalbinizi ferah tutmanız endişe etmemeniz. Eğer gerçekten sizi çok rahatsız ettiğini düşünüyorsanız burnunuzun yani sürekli takıntı halindeyse bu sizde, zaten illaki ameliyat olacaksınız. Benim ilk ameliyatımdı. Çok başarılı geçti, şükürler olsun. Ama Emre İlhan özellikle revizyonda ün yapmış birisi. Yani revizyon düşünenlerin bence ilk görüşmesi gereken kişi Emre İlhan, sabırlı olun, randevu gününüzü bekleyip Emre Bey'le görüşün lütfen. O sizi zaten en doğru şekilde yönlendirecektir.

Merhaba, önce ve sonra foto görebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…