esi baslıyor hemen küstük size demeye mecburum sanki her gidelim gelelim dediklerinde yapmaya..evet gunduz icin konustuk bir ara cıkmaya ama sesi cıkmadı kızın sonraBence etmiyorsun, bir süre çeşitli bahanelerle atlattığınızda o kadar sık plan yapmak için aramazlar diye düşünüyorum. Siz kızı kişisel olarak seviyorsanız ailecek görüşmek yerine gündüz dışarıda kahve içmeye falan çağırabilirsiniz.
bir kere gece 11 de aradı gelmek istiyoruz olurmu diye ne diycem bilemedim gelin dedim bu konuda cok dusuncesizlerHayır canim cok normal bu tavrın. Biraz düşünceli olmayı ogrensinler
E bırakın küssün. Bir daha aradığında tatlım şimdi yorgunuz ama yarın istersen ikimiz falanca da buluşup sohbet edelim diye teklif edebilirsiniz, hem çok sert bir set çekmemiş olursunuz, hem de ya gece çıkmaktan vazgeçer ya da görüşmeme kararı ona ait olur.esi baslıyor hemen küstük size demeye mecburum sanki her gidelim gelelim dediklerinde yapmaya..evet gunduz icin konustuk bir ara cıkmaya ama sesi cıkmadı kızın sonra
Yok canim baştan tavir koymazsan diyecekler ki ilk başta gayet gorusuyorduk sonra bunlar hallendiler. Aman kuser mi konusmaz mi cok da tin. Sizin huzurunuzdan muhim mibir kere gece 11 de aradı gelmek istiyoruz olurmu diye ne diycem bilemedim gelin dedim bu konuda cok dusuncesizler
mantıklı boyle yapmak aksamlarımızı bize bıraksınlar :)) yeterkiE bırakın küssün. Bir daha aradığında tatlım şimdi yorgunuz ama yarın istersen ikimiz falanca da buluşup sohbet edelim diye teklif edebilirsiniz, hem çok sert bir set çekmemiş olursunuz, hem de ya gece çıkmaktan vazgeçer ya da görüşmeme kararı ona ait olur.
Aynı fikirdeyim.Hayır canim cok normal bu tavrın. Biraz düşünceli olmayı ogrensinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?