Emrivaki

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
esimin kuzeni tarafından sık sık maruz kalıyorum buna evli benim yaslarımda bir kız iyi biri guleryuzlu seviyorum.. esim esinden pek haz etmiyor ama yinede gorusuyoruz ama bir huyları varki cok ısrarcılar gece dısarı cıkmayı cok seviyorlar bir iki defa cıktık gece olmus 3 hadi baska yere gidelim yok yeter bu kadar eve donelim diyoruz oyle bir ısrarları varki ilallah dedirtiyor bize geldiklerinde de gitmeleri saat 3 u 4u buluyor sıkılıyorum artık..bize gelicekleri zamanda gec haber veriyorlar ne desem diye dort donuyorum bir nefes aldırmıyorlar bugun yine gelmek istediler ama pazar ve ben yine gelip cok gec kalkıcaklarını bildigimden istemiyorum ya boyle dusunerek yanlısmı yapıyorum bilmiyorum kimseyi kırmakda istemem ama boguluyorum..mesaja cevap vermedim esime seni ararsa sen birsey uydur dedim ayıpmı ediyorum acaba

Bence etmiyorsun, bir süre çeşitli bahanelerle atlattığınızda o kadar sık plan yapmak için aramazlar diye düşünüyorum. Siz kızı kişisel olarak seviyorsanız ailecek görüşmek yerine gündüz dışarıda kahve içmeye falan çağırabilirsiniz.

Hayır canim cok normal bu tavrın. Biraz düşünceli olmayı ogrensinler

aman ne gerek var öyle mıç mıç. eşinin kuzeni, senin birşeyin olmuyor, mecbur musun... değilsin. yanlarına yaver arıyorlar. bir gelmiyorum dersin, iki gelmiyorum dersin, üçüncüye çağırmazlar.

Bence etmiyorsun, bir süre çeşitli bahanelerle atlattığınızda o kadar sık plan yapmak için aramazlar diye düşünüyorum. Siz kızı kişisel olarak seviyorsanız ailecek görüşmek yerine gündüz dışarıda kahve içmeye falan çağırabilirsiniz.
esi baslıyor hemen küstük size demeye mecburum sanki her gidelim gelelim dediklerinde yapmaya..evet gunduz icin konustuk bir ara cıkmaya ama sesi cıkmadı kızın sonra

Her şeyin bir olurum var yani bunlar da pek abartmış. Sanırım söylemeden anlamayacak gibiler.

esi baslıyor hemen küstük size demeye mecburum sanki her gidelim gelelim dediklerinde yapmaya..evet gunduz icin konustuk bir ara cıkmaya ama sesi cıkmadı kızın sonra
E bırakın küssün. Bir daha aradığında tatlım şimdi yorgunuz ama yarın istersen ikimiz falanca da buluşup sohbet edelim diye teklif edebilirsiniz, hem çok sert bir set çekmemiş olursunuz, hem de ya gece çıkmaktan vazgeçer ya da görüşmeme kararı ona ait olur.

bir kere gece 11 de aradı gelmek istiyoruz olurmu diye ne diycem bilemedim gelin dedim bu konuda cok dusuncesizler
Yok canim baştan tavir koymazsan diyecekler ki ilk başta gayet gorusuyorduk sonra bunlar hallendiler. Aman kuser mi konusmaz mi cok da tin. Sizin huzurunuzdan muhim mi

E bırakın küssün. Bir daha aradığında tatlım şimdi yorgunuz ama yarın istersen ikimiz falanca da buluşup sohbet edelim diye teklif edebilirsiniz, hem çok sert bir set çekmemiş olursunuz, hem de ya gece çıkmaktan vazgeçer ya da görüşmeme kararı ona ait olur.
mantıklı boyle yapmak aksamlarımızı bize bıraksınlar :)) yeterki

arkadaslara katılıyorum..ne zaman gıtcekler dıye beklıyosundur emınım geldıklerınde..hadı gıdın de dıyemezsın..bıraz dusuncesız buldum acıkcası..

Misafir severim, ama gelip saatlerrrce gitmeyen misafirden nefret ederim ve seninde yaptığın gibi gelmemeleri için bahaneler bulurum müsait değil gibi yaparım. Ayarsız insanlar hiç çekilmiyor 2-3saat otursa bal börek olucağım insan 5-6 saat oturdumu bidaha görüşmem. O kadar nefret ederim.O yüzden kendini hiç suçlama onların ayarsızlığı senin suçun değil.

gece geç vakitte gelmek istediklerinde, erken yatıyoruz yarın iş günü deyin. açık açık söyleyin yani. yarın şu saatte bekliyoruz diye de ilave edin. veya h. içi misafirlik yorucu oluyor, h. sonu şu saatte gelin deyin.demek ki kendileri gece kuşlarından. siz de olumsuz cevap vermeyince kendileri gibi yaşıyorsunuz sanmışlar.

Kuzenlerin işleri rahat galiba o saate kadar takıldıklarına göre. Ayrıca bahane uydururken ayıp ediyorum diye düşünme :KK62:asıl onların yaptığı ayıp.

Back
X