• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emsan veya bilge marka tencere

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
37
emsan veya bilge marka tencere düdüklü tencere kullananlar var mı aramızda??kullananlar memnun mu önerir misiniz bu markaları??

ben bı takım bılge tencere aldım henus kullanmadım -tatlicadiarzu- ama evlenınce ne lezzetlı yemekler yapıcam kım bılır... benmkı baya parcadan olusuyo gecen yıl bu zmanalar da 150 tl ye aldım..

canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:
aslında benim sormak istediğim şöyle birşeydi annemin tencereleri bilge , düdüklü de emsan..
hani yakın zamanlarda alanlar da ürünlerden memnun mu acaba diye öğrenmek istedim ben eski ürünlerinden memnunum şu an kullandığım için senağlama..emsanın ve bilgenin ürünleri diğer markalara göre daha da uygun..bir de bilge zaten endüstriyel mutfak malzemeleri olarak geçiyor..hihoyyyt

bence tencere celık olduktan sonra fıyat farkı markadan kaynaklanıyo...annemın tencerelerıde ne marka Allah bılır.ama 20 yıldan fazladr onları kullanıyor...

doğru haklısın canım ama hani bazı yerlerde markaya fiyat vermeyelim tasarruf yapalım derken astarı yüzünden pahalıya gelmesinden korktum açıkcası :delphin:

teşekkür ederim a.s.

canım bende emsan marka kullanıyorum tencerelerimin çoğu bu marka.ve çok memnunum...tabi annem bana bunu bi 10 yıl olmuştur alalı ama ben gerçekten memnunum..kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım.. a.s. bende annemin emsan düdüklü tenceresinden çok memnunum ama yenilerini nerde bulabilceğimi bilmiyorum CADIARZU
:asigim:

hmmmm bende bilemiyorum canım nerde bulacağını.ama hatırladığım kadarıyla bir pazarlama firmasıydu hani o evler gelip pazarlayanÇok üzgünüm çoook

benim çeyizimdeki Gönen Çelik marka. yıllar önce alınıp konmuştu çeyizime.ama şu an batmış durumda o firma.kullanınca görcez artık kalitesini.

Back
X