bende 26 kasımda emseyde sezaryanla oğluşumu kucağıma aldım.aslında hamileliğimin son 3 haftalık kontürolünde bu hastanede ilknur hanıma başladım.önceki doktorum (gebze medical park-burcu çetinkaya) çatı muayenemde kesinlikle benim normal doğum yapamıyacağımı müsait olmadığımı, bide tüpbebek niye normal doğum istiyosun ben sana sezaryan günü ayarladım bile diyince doğumum sezaryanlada olsa orda yapmamaya karar verdik ve hemen emseye başladım. ilknur hanım muayenesinden sonra aklımda soru işareti kalmasın die gülcan hanımada esra hanımada beni muayene ettirdi ve doğum esnasında herşey yolunda gittiği sürece normal yapabileceğimi söylediler, enazından bebeği riske atmadan deneriz dediler. Allahhepsinden razı olsun çok ilgilendiler. dedkleri gibide normal doğumu denedim ama 9saat sonunda açılmam ilerlemiyince mecbur sezaryana alındım.belki başka bi doktor olsaydı denemeye bile çekinirdim ama ilknur hanımda diğer doktorlrda bizi çok rahatlattılr motive ettiler banada güven verdiler.ultrasonda bakarken kendi çocuğuymuş gibi sevdi dualar etti, açıkçası bugüne kadar ilk defa bukadar ilgili motive eden inançlı doktorla karşılaştım. Rabbim herkeseböyle doktorlarla karşılaşmayı nasip etsin...