bebeğim devamlı memede gece hiç uyumuyoruz hatta buaralar gündüzleri de hep memede durmak istiyor memeyi bıraktırdığım zaman hemen uyanıyor... bu yüzden emziğe alıştırmak istiyorum
bebeğim emziği alıyor çok sürmeden ağzından atıyor
bir türlü alışamadı
acaba daha çok küçük 15 günlük zamanla alır mı
40 gün sonra düzene girer diyolar ama
çok yorucu bir süreç
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
ben emzık te bıberonda ılk haftadan vermek zorunda kaldım stum yoktu.emzıgı meme emdkten sonra heme verırsen belkı anlamaz.
Meme çeşidinden olabilir.
Silikonklu, kauçuk çeşitleri var. Ayrıca damaklı, damaksız, yassı uç v.b. değişiyor.
Benim ilk kızım silikon damaklı emmemişti. Kauçuk damaksız normal emzik emdi.
En sağlıklı silikon ve damaklı diyorlar ama mesela her bebek emmiyor. Emzik çeşitleri deneyerek ancak anlayabilirsin.
kızlar üniversitede bir gelişim hocamın emzik gereksiz olduğunu söylediğini ve bazı uzmanlarında aynı kanıda olduğunu biliyorum yani bebeğiniz emzik tutmazsa çok da üstelemeyin
emzik çok büyük kolaylık gerçekten.. çocuk emme iç güdüsünü tatmin etmek istiyo bi şekilde...sadece ağzını kontrol edebildiği için zaman zaman annelere yorgunluk verebilio.. benim oğlum da öleydi.. şimdi dünya varmış diorum... geceleri uyumadığım için çocuğuma verimli olamıordum.. ama şimdi çok şükür emziği emerek rahat edio.. uyuyunca atıo zaten.. cnm chicconun bi emziği var.. düz bi emzik..iki taraflı da kullanılabilio.. ondan dene mutlaka.. damaklı memeyi emmedi onu emdi oğlum..
benim oğlumda tıbbki senin evladın gibi sürekli memede durmak istiyordu :) sabah akşam aynı şekilde. inan insanlar kucağına dahi alıp sevemiyordu bir başlıyordu ağlamaya ancak memede susuyordu. benimkide emzik almadı bende üstelemiyorum artık . şuan oğlum 5 aylık. daha da akıllandı. zaten bebeğin 40 çıkınca normale dönücek benim öyle oldu .. sürekli memede durmak istemicek sen rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?