Doğuma Hazırlık emzik,biberon,göğüs pedi,göğüs kremi,bebek bezi hangi markaları tercih ettiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biberon nuke marka kullandım , emzik de de avent tercih ettim
göğüs pedi chicco çok başarlılı, göğüs keremi lansilohn, bebek bezi de doğduğundan beri prima kullanıyorum

emzik yeni doğan avent düşünüyorum, chicco kauçuk cam biberon (150ml) aldım. The Bady Sahop KAKAO YAĞI kullanıyorum, karında çatlak olmasın diye. göğüs ucunada sürüyorum. doğumdan sonra göğüs kremi olarakta kullanılabiliyormuş. göğüs pedi düşünmedim daha bakıcam. bebek bezi olarakta prima premium care (1 numara) biriktirmeye başladım. yaz bebeği için ince olduğundan tercih ettim.

Emzik ve biberon avent, göğüs pedi biçok marka denedim en iyisi bebedorun jellisi (jelsizi değil yalnız) ve chicco, göğüs kremi herkes lansinoh önermişti ama ben garmastan dan memnun kaldım, bebek bezi prima premium care.

biz de avent biberon aldık. bir sitede yenidoğan setinde indirim vardı 4 biberon, emzik ve fırçayı 80 liraya aldık. ıslak mendil olarak da uni baby sipariş ettik.

emzik ve biberon olarak aventi tercih etmişdik biberon kesinlikle cam alın plastiklerde özellikle sıcak yapımında kanserojen madde oluşabiliyomuş çocuklar ne zaman 1 yaşına gelir kendi tutup içmek isderse plastik kaliteli bir markayı alırsınız cam ağır oluyor ve kırılma riski var yani ilk bebek alışverişlerinde mutlaka cam biberon alın beslenme işini bebeğiniz kendi yapıcağı zamanda alternatif plastik alabilirsiniz

biberon dr browns kolık onleyıcı dar agızlı cam bıberon
emzık phılıps avent
gogus pedı ve kremı lansınoh
ıslak mendıl unı baby yenıdogan pamuk mendıl
bez prıma premıum care
kozmetık urunlerını pısık kremı yag sampuan masaj yagı vs mustela aldım..

Biberon dr. browns gaz önleyici cam biberon ve avent
Emzik avent
Kozmetik ürünleri sebamed
Islak mendil unibaby yenidoğan alkolsüz olanlarından
Göğüs pedi bebedorun jellisi çok önerdiler aldım bakalım nasıl?

bende emzik ve biberon nuk marka ıslak mendil unibayb bi arkadaş mustela ürünleri göndermiş şimdilik bu kadar eksikler bitmiyoo

biberon chicco (cam olanından)
emzikte nuk (%0 BPA )..
göğüs pedi chicco , göğüs kremi lansinoh, çatlak kremi Lierac jel..
kozmetik ürünlerini (şampuan,bebeyağı,kremleri) sebamed düşünüyorum yada nivea.. ama sebamed herkes tarafından en cok önerilen..
bebek bezi prima düşünüyorum kesinlikle (tabii cildiyle de alakalı belki pişik yaparsa baska denerim,ama hiç duymadım memnun kalmayan )

• biberon: awent
  • emzik: awent
  • göğüs pedi: chicco
  • göğüs kremi: lansilohn
  • bebek pezi: ilk doğduğunda prima. 12 aylıkkenden itibaren hafif sızdırdı. 14 aya kadar idare ettik. sonra huggies'e geçtik. memnunuz.

Emzik biberon : Philips Avent
Göğüs pedi : eğer ucları cok cıkıksa dısardan gozukmemesı ıcın yanı gıııysıden bebedor alabılırsın kalın cunkı.
göğüs kremi : lansolin
bezde tek tek deneyerek analrsın her cocuga deısır ama ben primayla molfixle başlayığ canbebede bitirdim türk malı diye denedım kotu dedıler ama benım bebegımde bı zararı olmadı

ben bugun alışveriş için gittim hiç bişey almadan geldim.yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?
Ben de ne alacağıma karar verememiştim seni o kadar iyi anlıyorum ki..mağazalara giriyorsun farklı binlerce çeşit...peki çocuğum için en doğrusu ve sağlıklısı hangisi.Doktoruma sordum hangi marka emzik, biberon, şampuan vs..almalıyım diye...Doktorum marka ismi vermedi.Damaklı (ortodontik) emzik ve biberon,şampuanda SLS ALS gibi petro-kimya ürünler içermeyen şampuan kullanmamı salık verdi. Damaklı ürünlerin Nuk ta olduğunu biliyordum.Kısaca internetten de ürünü araştırdım.Nuk ürünleri Almanya'da üretiliyormuş,bu çok hoşuma gitti.Çünkü herkesin bildiği birçok marka uzakdoğuda üretim yapıyor.Nuk'un emziğini biberonunu kullandım.Dişleri çıktıktan sonra doktorum bebeğimin güvenliği açısından kauçuk emzik kullanmamı söyledi.Kauçuk esnek olduğunda parçalanmıyormuş. Biberonunda da kauçuk seçeneği var.Biberonunu silikon almıştım dişler çıkınca kauçuk başlık alıp kullandım:))Diyelim bebeğiniz silikon emzik biberon kullanmadı o zaman kauçuk denersiniz çünkü kauçuğun yumuşaklığı hoşlarına gidiyor.Mesela arkadaşımın çocuğu Aleyna silikon biberon emzik kullanmadı.Dolayısyla arkadaşımın bir yığın para vererek aldığı bütün ürünler çöpe gitti.O da benim gibi Nuk aldı.Nuk un kauçuğunu aldı,Aleyna emziği ve biberonu tuttu annesi biraz nefes aldı (bütün gün annesinin memesinde kalmak istiyordu,arkadaşım kendini birara inek gibi hissettiğini söylemişti:)))
Kızım Zeynep 6.ayına girince suluk aldım nuk un... o da çok güzel akıtma yapmıyor.Ülke olarak hep deriz''Almanlar işi biliyor diye''harbiden biliyorlar.Çevremdeki herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:
biberon bebedor cam olanından
göğüs pedi chicco
göğüs kremi lansinoh
bez de molfix alıcam almadım daha

Biberon : avent
emzik: nuk ve chicco
gögüğ pedi : baby&me
göğüs kalkanı : avent
bez: huggies
göğüs kremi: doktorum önermedi hiçbir işe yaramıyorlar dedi. E vitamini ampulü kullanacağım hem kendi doktorum hemde Acıbadem de ki eğitim doktorunun önerisi.

bebedor kullandim gayet saglikli

Back
X