Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ne alacağıma karar verememiştim seni o kadar iyi anlıyorum ki..mağazalara giriyorsun farklı binlerce çeşit...peki çocuğum için en doğrusu ve sağlıklısı hangisi.Doktoruma sordum hangi marka emzik, biberon, şampuan vs..almalıyım diye...Doktorum marka ismi vermedi.Damaklı (ortodontik) emzik ve biberon,şampuanda SLS ALS gibi petro-kimya ürünler içermeyen şampuan kullanmamı salık verdi. Damaklı ürünlerin Nuk ta olduğunu biliyordum.Kısaca internetten de ürünü araştırdım.Nuk ürünleri Almanya'da üretiliyormuş,bu çok hoşuma gitti.Çünkü herkesin bildiği birçok marka uzakdoğuda üretim yapıyor.Nuk'un emziğini biberonunu kullandım.Dişleri çıktıktan sonra doktorum bebeğimin güvenliği açısından kauçuk emzik kullanmamı söyledi.Kauçuk esnek olduğunda parçalanmıyormuş. Biberonunda da kauçuk seçeneği var.Biberonunu silikon almıştım dişler çıkınca kauçuk başlık alıp kullandım:))Diyelim bebeğiniz silikon emzik biberon kullanmadı o zaman kauçuk denersiniz çünkü kauçuğun yumuşaklığı hoşlarına gidiyor.Mesela arkadaşımın çocuğu Aleyna silikon biberon emzik kullanmadı.Dolayısyla arkadaşımın bir yığın para vererek aldığı bütün ürünler çöpe gitti.O da benim gibi Nuk aldı.Nuk un kauçuğunu aldı,Aleyna emziği ve biberonu tuttu annesi biraz nefes aldı (bütün gün annesinin memesinde kalmak istiyordu,arkadaşım kendini birara inek gibi hissettiğini söylemişti:)))ben bugun alışveriş için gittim hiç bişey almadan geldim.yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?