• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzik kullanimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mervedaozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
39
10
38
Merhaba tecrubeli anneler 1 aylik bebegim var. Surekli memede durmak istiyor emerken uyuyor birakica uyanip tekrar emmek istiyor cok yorucu bi surec. Gece en uzun uykumuz 1 saat. Yalanci emzikle bu uyuma saatlerini biraz uzatabilirmiyim acaba kullanan varmi meme reddi yasadiniz mi?

Bende cok merak ediyorum gece 4 de uyandik o saatten beri emiyoruz bi sure sonra goguslerde sutte kalmiyo bos cekiyo diye icim gidiyo hos 3 kere cekiyo sonra uyuyo gogsumden cekince uyaniyo belim sirtim heryerim agridi artik 20 gunluk daha 1 aylik kontrol olmadan mamada vermek istemiyorum

Bende cok merak ediyorum gece 4 de uyandik o saatten beri emiyoruz bi sure sonra goguslerde sutte kalmiyo bos cekiyo diye icim gidiyo hos 3 kere cekiyo sonra uyuyo gogsumden cekince uyaniyo belim sirtim heryerim agridi artik 20 gunluk daha 1 aylik kontrol olmadan mamada vermek istemiyorum
Bencede mama vermeyin. Dun bir aylik kontrolumuz vardi emzik alabilirsiniz dedi aile hekimi. Philips avent aldim ama bebegim pek sevmedi emmek istemiyor

Merhaba tecrubeli anneler 1 aylik bebegim var. Surekli memede durmak istiyor emerken uyuyor birakica uyanip tekrar emmek istiyor cok yorucu bi surec. Gece en uzun uykumuz 1 saat. Yalanci emzikle bu uyuma saatlerini biraz uzatabilirmiyim acaba kullanan varmi meme reddi yasadiniz mi?
Normalde bebekler en fazla iki saatte bir emer yani eğer bebeğiniz emmek istiyorsa en azından ilk dört ay buna müdahale etmeseniz daha iyi olur

Bazı bebekler hiç tutmuyor bnm ki tutmustu cok rahat ettim su anda 10aylik hala emiyor

Bir kaç marka emzik deneyin benim ikizler wee marka damaklı emziği sevdiler 2 yaşında hala emiyorlar 👶👶

1 yaşında kızım var 1. Aydan itibaren Emzik kullandım ama 4.ayda anne sütünü bıraktı. İdrar yolu enfeksiyonu olmuştu iştahı yoktu bende aç kalıyor diye mama verdim. Emzikte kullanıyordu. Biberon +Emzik + geçirdiği enfeksiyon buna neden oldu. Şimdiki tecrübem olsa kesinlikle ne mama verirdim ne Biberon Emzik kullanırdım.bu arada kaşıkla verince istemiyordu o yzden Biberon kullanmıştım.

Back
X