Bebek Beslenmesi Emzik sorunu lutfen tecrübeli anneler yardım :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim 4 aylik oglumda ayni wee nin emzigini almadi.degistirdim nuk un kaucuk uclusunu aldim onuds emmiyo sevinsekmi uzulsek mi bilemiyorum illa meme olcak illa orda uyuycak.alistiranlar nasi beceriyor bunu bi sirri puf noktasi varmi ben en son sekerli suya batirip vermeyi demedim tadi bittikten sonra resmen agzindan firlatiyor :)
Denediniz mi bilmiyorum ama Sinirliylen ya da uykuluyken verip memeyi siz tutun bırakmayın. Emmeyi bıraktığında ağzında oynatıp damaklarına değdirin ya da çok hafif memenin üstünden pıt pot vurun. İşe yarabilir belki.

Bi kac kez denedim zorlafim.yani cikarmamasi icin tuttum elimle yok olmadi basiyor aglamayi istemiyo onu emmek.olmadi yani alistiramadim.ilk homucuk homucuk emiyo bakio sut gelmeyince anlio meme olmadini firlatiyor diliyle :))

Bi kac kez denedim zorlafim.yani cikarmamasi icin tuttum elimle yok olmadi basiyor aglamayi istemiyo onu emmek.olmadi yani alistiramadim.ilk homucuk homucuk emiyo bakio sut gelmeyince anlio meme olmadini firlatiyor diliyle :))
Size düşkün olacak demek ki :)

Merhaba 33 günlük bi bebegim var ve sürekli memede kalmak istiyor. Ve ben artık tükenmeye başladım :KK43: bunu üzülerek söylüyorum vücudum dayanmıyor artık emzik kullanmak istiyorum ama karar veremedim chicconun kauçuk modeli Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz emziğe Nasıl alıştırırım bana neler tavsiye edersiniz. Birde bebegim son bi kac gündür sürekli çıkarmaya başladı doktor cok emdiği icin reflü olmustur Dedi. ama bilemiyorum lohusa psikolojisi zaten kendimi kotu hissediyorum tecrübeli anneler Nasıl atlatırım bu durumu bebegim reflü mu oldu acaba kac saatte bi emzirmeliydim hangi emziği kullanabilirim ;(

Canım aynı durumu bende yaşıyorum birebir. 7 haftalık kızım doğduğundan beri denemediğim emzik türü kalmamıştı en son araştırdım anne göğsüne en yakın olanı avent soothie imiş. Onu aldım ilk başta inatlaştı biraz ama diğerlerinde yaptığı gibi öğürmedi pes etmedim iki gündür elim ağzında akşama kadar emzik tutuyorum ve sonuç kızım şuan cok cok emiyor

Merhaba 33 günlük bi bebegim var ve sürekli memede kalmak istiyor. Ve ben artık tükenmeye başladım :KK43: bunu üzülerek söylüyorum vücudum dayanmıyor artık emzik kullanmak istiyorum ama karar veremedim chicconun kauçuk modeli Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz emziğe Nasıl alıştırırım bana neler tavsiye edersiniz. Birde bebegim son bi kac gündür sürekli çıkarmaya başladı doktor cok emdiği icin reflü olmustur Dedi. ama bilemiyorum lohusa psikolojisi zaten kendimi kotu hissediyorum tecrübeli anneler Nasıl atlatırım bu durumu bebegim reflü mu oldu acaba kac saatte bi emzirmeliydim hangi emziği kullanabilirim ;(
ilk zaman çoğu reddediyor sonra bir anda kabul ediveriyor denemeye devam

2 saatte bir emzir mutlaka gazını çıkar 20 dk dan fazla emzirme . emzöge bem zor alıştırdım . kustu bi kaç kez ama zorla alıştı uyurken rahat oluyor

Sadece uyurken emzigi veruykuya dalınca çıkar ağzından fazla bağlanır yoksa

Philips avent marka kullanıyorum memnunuz. Emzirme süresi olarakda 2 saate bir emzirmeniz normal kabul edilen.Yinede bebeğinizin durumuna gore planlamaniZ en doğru olandır. İlk 3 ay malesef zordur.kolaylıklar diliyorum.

Dr brown un ve philip aventin emzigi var bebde aventin soothie anne göğüs ucu gbi damakli emzige alistigi icin buna daha alisamadi yavas yavas alistiriyorum

Canım benımde kırk gunluk bebegım var dedgn gbı memede kalmak ıstıyor bende en son care doktora sordm emzıgı vereblırmıyım dıe ver hem bagırsak hareketı saglar hem gaz az olur dedi bende 8 emzık var nuk ve wee baby tuttu bazen kusar gibi yapıyo tutmak ıstemıyor bazen ılk wernce tutuyo deneyeceksn kabul edene kdr

Canım Phillips Awent Soothie dşye emzik var ödüllü bir emzik anne göğsüne en yakın emzik istersen araştır biz diğer emzik leri sevemedik ama bu emziği çok benimsedik

Nuk kauçuk emzik anne memesne en yakin emzik bu ben doguma giderken 3 tane emzikle gittim sadece nukun kaucuk emzigni aldi cok rahat oluyo biyere gidince beklemek gerekince oyalaniyo onla

Aslında kaliteli cok guzel emzikler var ama kızım israrla wee nuk ve dr brown gibi markalarin damakli olanlarini emiyor philips avent aldım anne memesi gibi olanindan agzinda tutmakta zorlaniyor ememiyor keske en basindan verseydm belki alışır emerdi napaym artk bende damakli emzikte kaliteli bsy ariycam smdi dr browndan memnunum baska oneriniz varmi damaklida

Ben ogluma chicco emzik veriyorum hic sorunsuz ilk denemede tuttu ama deistircem difrax alicam tanidigim cogu anne onu veriyo bebeklerine banada onu onerfiler o yuzden

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 6 aylık olduk ve emziği kabul etmedi kızım bende pes ettim tabi haliyle ;) midesi bulanıyor alınca ağzına bende zorlamıyorum sevgiler

Back
X