Doğuma Hazırlık emzik ve biberon da hangi marka daha iyi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ylnv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ylnv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
18
0
36
Niğde
hemen hemen herkes kullandığı markadan memnun kalıyor ama en iyisi hangisi?avent in iyi olduğunu duymuştm

aynen bende avent kullanıyorum, emzik almıyor kızım ama biberon olarak çok memnunum

biberon bebedor ve lansinoh
emzik chicco fosforlu-kauçuk ...bir de banbino kiraz emzik var, oğlum onu dişini kaşımakta kullanıyor

Ben Chicco'nun cam biberonunu kullanıyorum ve memnunum. Artık 13 aylık olduğumuz için sıvıları kendi kendine içmesi için aldığımız biberon ise Avent. Ondan da memnunum. Emzik olarak Nuk'u kullandık. O da iyiydi, ama kızım 7 aylıkken kendiliğinden bıraktı.
Bir de hangi marka olursa olsun emziklerin, biberonların ve sulukların BPA'sız olmasına dikkat etmek gerekiyor, aman dikkat.

anne göğüsüne en uyumlusu avent diye biliyorum.kızımda kullandım.hem göğüsümü emdi,hemde biberonu.

biberon dr. browns öneririm kolik açısından. biberona alıştırmaya çalışıyorum şu an oğlumu, aventi almadı ama dr brownsu aldı :) sanırım emziği daha yumuşak geldi benim kuzuya.

biberon dr browns,cunku gaz onleyici emzikted kesinlikle nuk cunku anne gogusune en yakın yapıya sahip dendi..inceledim gerçekten dogru bebeğime bu urunleri sipariş ettim bende :)

Avent çok iyi diye duydum bende ama cam biberonu yok dediler bende chicco küçük bir cam biberon aldım. Bakalım umarım anne sütünü sonuna kadar tüketir de acil durumlar hariç gerek kalmaz umarım

ben biberonda hem avent hem de nuk kullanıyorum.emzikte nuk.yalnızca şunu belirteyim avent ilk aylarda çok iyi.çünkü deliği çok küçük ve ucunun şekli memeye benzediği için bebek hem beni emdi hem de mecbur olduğu durumlarda biberonu emdi.memeyi reddetmedi yani.nuk un deliği biraz daha büyük.deliği büyükçe olursa ilk 1-2 ay bebek ona alışır ve annenin sütü o kadar akmadığında memeyi reddedebilir.yani ilk aylarda avent iyi.ama 5.aydan sonra nuk daha kullanışlı çünkü aventin deliği küçük olduğundan bebek istediği gibi ememiyor ve sinir yapıyor.ve aventin 2 nolu ucunun deliği de 1 nolu gibi arada pek fark yok.böyle olunca 6.aydan sonra mama daha kıvamlı olduğundan hiç akmıyor.sadece su içebiliyor.sözü kısaltırsak 7 aylık bebeğime ben mamayı nuk ile içiriyorum suyu da avent ile.

senny dogru soyluyorsun: 2 no'lu ucla, 1 no'lunun arasında pek fark yok. 1 no'lu 0ay icin, yani senin de cok begendigin yenidogan ucu. bunda az az geldigi icin bebek anne memesinden sogumuyor. 2 no'lu olan ise zaten 1ay icin. 3 aydan buyuk bebekler icin 3 delikli olanı, 6 aydan buyuk bebekler icin de 4 delikli olanı kullanıyorsun aslında. bu sekilde kullanınca sorun olmuyor. bir de akış ayarlısı var ki benim favorim. bak resimleri burada, sayfanın altına dogru: Philips - Biberonlar - Emzikler - Saklama - Seyahatte kullanım - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı

Bberonda ve emzikde en dikkat edilmes gereken konu BPA Free olmaları.zaten bu özellkdek ürünlerde bilindik ve pahalı markalarda var..

ikisinide awent kullanıyorum ve memnunum. tavsiye ediyorum herkese.

kızım aventle emzik ve biberona daha iyi alıştı diğerleini almıyordı anne memesine çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…