Emzik vermeli miyim?

casedebambini

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
213
205
23
33
Merhaba anneler
Bebeğim 38 günlük gaz sancıları başladı ya memede sakinleşiyor ya da parmağımı emiyor sakinleşmek için. Uykuya öyle dalabiliyor sancısı çok olunca. Örneğin bugün epeyce gaz yaptı 3 kere kaka da yaptı ama akşama doğru nedensiz bir huysuzluk başladı.Emzik versem hem ben hem kendisi rahatlayacak gibi duruyor.

Ancak bebeğim 3 günlükken mamayı şırınga ile verdik hızını ayarlayamadığım için meme reddi yaşadım. Çok zorlandım sağarak verdim bir şekilde geri döndürdük memeye. Şimdi kilo almasını bekliyorum.

Sorum şu, eğer emzik verirsem emme sorunları yaşar mıyım?

Bazı bebekler emme duygusunu emzikte tatmin ettiği için meme almıyormuş veya beslenme araları çok açılıyormuş acıktığını anlamıyormuş. Bir de emzik daha çok gaz yapıyor yazıyor kararsız kaldım.

bizim doktorumuz memede mutlu olan bebeği ne emzik ne de biberon memeden soğutur demişti. hatta bize emzik önerdi de çünkü oğlum sürekli memedeydi. 7 günlükken emzik verdik. gazlı ve kolik bir bebekti. uykuya emzikle geciyordu. 3 aylıkken aniden emzik almamaya basladı. 8.5 aylık su an, denemediğim marka, yöntem kalmadı almıyor emzik keske alsaa

En baştan meme reddi yaşayınca çok korkuyorum gece sağıma kalkıp defalarca dua ettim şimdi tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye düşünüyorum önerdiğiniz bir emzik markası var mı

En baştan meme reddi yaşayınca çok korkuyorum gece sağıma kalkıp defalarca dua ettim şimdi tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye düşünüyorum önerdiğiniz bir emzik markası var mı
en iyisi bibs kauçuk olanlar, anne memesine en yakın o. zamanla kauçuk olduğu için deforme oluyor değiştirmek gerekşyor sık sık. ama benim oğlum 3 ay philips avent aldı. hatta hala daha ağzına alır oynar onla, oyalamak için kullanıyoruz hala

yani emzik işi biraz değişik. her bebeğin kabul edeceği emzik farklı

Ay bende kızımda çok istedim vereyim hatta tutturmaya çalıştım ama nafile hatta doktorumuza o dönem sordum hocam emzik onerirmisiniz diye verin zaten emzik tutmak istemeyen çocuk 40 i çıkana kadar zaten tutmaz bırakır demişti öylede oldu birkaç farklı emzik denedim yok tutmadı valla

Bebeğim 1 yaşına gelecek biraz tuttu sonra sadece dışarda tuttu sonra hiç almadı. Şuan tekrar doğum yapsam hastaneden çıkmadan sokarım ağzına ve kolik/alerjik hala devam gaz sorunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…