Emzik

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.139
3.147
133
33
Arkadaslar emzikle ilgili bisey sormak istyorum. Emzik tercih ederken ortodontik mi olmali yoksa normal mi? Aventte ikiside var hangisini almaliyim bilemedim?

bence ikisinden de al hangisini begenirse onu alsın minişin şimdilkier begenmiyor herşeyii;)

10 cesit emzik aldim yuvarlak damakli avent hepsinden aldim ama hicbirini emmedi

avent soothie 0-3 aylık olanını kullanıyoruz.. yenidoğanlar için mucize emzik olarak tanıtılıyor.. ama biz yine de ilk 1 ay biberon ve emzik vermedik.. siz de vermeyin.. bebeğinizin mamaya ihtiyacı olursa mutlaka silikon kaşık kullanın :)

avent soothie 0-3 aylık olanını kullanıyoruz.. yenidoğanlar için mucize emzik olarak tanıtılıyor.. ama biz yine de ilk 1 ay biberon ve emzik vermedik.. siz de vermeyin.. bebeğinizin mamaya ihtiyacı olursa mutlaka silikon kaşık kullanın :)
Benmde aldğm o . Peki sonrasında ortodondik mi devam ettnz yoksa aynı seri mi?

henüz 2 aylığız ama devam edersem 3-6 ayını devam ederim :) 6.aydan sonra alışkanlık evresi başladığından kullanmayı düşünmüyorum :)

Bende avent pihilips aldım yeni doğan etrafımda herkes kullanıyo ve hepsi memnun olduğunu söyledi

Eklentiler

• IMG-20170423-WA0011-1.webp
    IMG-20170423-WA0011-1.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 87
Yeni doğan bu aynen. Sonrası için ortodontik var birde bu serinin devamı acaba hangisi daha iyi olur onu bilemedm:)
Evet biliyorum bence ikisindende al ben ortodontiki bebişim doğsun ondan sonra almayı düşünüyorum canım öylede yapabilirsin

Evet biliyorum bence ikisindende al ben ortodontiki bebişim doğsun ondan sonra almayı düşünüyorum canım öylede yapabilirsin
Siz cocuk hangisini begenirse diye mi ikisinide al diyosunuz? Yani deneme açısından alırım tabi ikisinide ama öncelkli hangisi daha iyidir? Bu konu hakkında ne diyosunz?

Siz cocuk hangisini begenirse diye mi ikisinide al diyosunuz? Yani deneme açısından alırım tabi ikisinide ama öncelkli hangisi daha iyidir? Bu konu hakkında ne diyosunz?
Yok canım emzikler 0-3 ay ya bu avent pihilips sothie nin bide 3 aydan sonradı için geçiş emiziğini demiyor musun sen ben öyle anladım çünkü :) ama tabiki öncelik 0-3ay olan avent pihilips sothie diye düşünüyorum

o emzigin bulmasi zor diye biliyordum
3 aydan sonrasi varmi acaba ?
bana ahstanede ondan verdiler ( yurt disindayim ) hemsire uyarmisti hastane disinda bulamazsin bu tur emzigi alistirma istersen diyerek
bebekler genelde alistigi emzik disindakini almaz, oglum iki yasind abu aventinki yeni gordum eczanede ama buyukler için olani avrmi bilmiyorum
yani emzik alirken ileriyide dusunun :)
Amerikadan getiriliyor diye biliyordum onceden

o emzigin bulmasi zor diye biliyordum
3 aydan sonrasi varmi acaba ?
bana ahstanede ondan verdiler ( yurt disindayim ) hemsire uyarmisti hastane disinda bulamazsin bu tur emzigi alistirma istersen diyerek
bebekler genelde alistigi emzik disindakini almaz, oglum iki yasind abu aventinki yeni gordum eczanede ama buyukler için olani avrmi bilmiyorum
yani emzik alirken ileriyide dusunun :)
Amerikadan getiriliyor diye biliyordum onceden
Bende emziklere bakıyordum geçen gün yeni doğanlara işte bu emziği aldım avent philips sothie sonra mağzadaki satıcı kadın bunu kullan sonra 3 ay sonradı var bunun dedi ve gösterdi aynısı ama 3 aydan sonra kullanılanı gördüm yani var

Kızlar o parmak sokulan tatlış emziklerden aldım kızıma 0-3 ay için malesef kabul etmedi ememedi. Sonra yine avent vişne ucu denilen silikon emzik var ondan aldım hani beyaz üstüne hayvan figürlü kapaklı olanlardan tabi bunlar hep ikili pakette satılıyor benim güzel kızım onu kabul etti şükür. Geceleri hala emzik emiyor 24 aylık. Vişne ucu ile yola devam ediyoruz. O sevimli olan emziği bebek tutmuyormuş duyduğum çoğu kişi öyle dedi

Back
X