Bebek Beslenmesi Emzik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Meraklimercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
226
196
53
35
Kadikoy
bebeğim 2.5 aylık emziği ve biberonu kesinlikle reddediyor ve surekli emmek istiyor emdikce gazi oluyor bu sefer uyuyamiyor. Bu kisir dongunun icindeyiz bir an ayrilamiyorum yanindan yataginda uyumuyor hep ayagimda uyumak istiyor. bunaldim yardim edin

Son düzenleme:
Allah sabır versin.
Bu gaz olayı için bir kaç ay daha sabır edin.
Müsade edin istediği kadar emsin yavrucak.
Benimkide almadı ne yazıkki emziği.
5 farklı emzik çeşidi denememe rağmen.

Sagolun Allah razi olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Istedigi kadae veriyorum zaten artik kavga eder halde emiyor. Emzirmezsen deliriyor zaten:) bende bir suru emzik aldim su guya hic bir bebegim reddetmedigi sothie emzikten nefret ediyor benimki:) son care chicconun kaucuk emzigini alicam
Onuda begenmezse pes edicem mecburen

bebeğüinize yanağını okşayarak emizği verin belki alır yanağını okşamak meme hissi verebilir benim kızımı öyle kandırarak veriyordum allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…