Emziremeyen Anneler

Derin1907

rabbimin hediyesi <3
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
39
22
38
merhaba anneler,
Benim kızım 3aylık oldu ve malesef emziremedim. İlk haftalar sağarak verdim ama iki göğüsümden 10 ml anca cıkıyordu. Herkes deli etti beni: mecbursun ağlasada yırtınsada emzirme çalış deyip durdular. Ama kızım ne zaman ğöğüsüme yaklaşsa dudaklarını mühürlüyor resmen. Yapacak takatim kalmadığından mama vermek zorunda kaldım.
Yeterince üzülmüyormuşum gibi şimdide: emzirneyen anne ile bebek arasındaki bağ hiç kuvvetli değil, pek analık yapıyor sayılmazsın, (annem/ kayınvalidem) : nasılsa sana muhtaç değil arada bize bırak falan deneye başladılar. Resmen herkesden soğudum. 9 ay taşı, sancı çek, geceleri uykusuz kal... ama emzirediğin için yarım anne muamelesi gör. Sizinde etrafınızda varmı böyle konuşanlar? Sız nasıl başa çıkıyorsunuz???

Allah akıl fikir versin ... annenin yarısı tümü mü olurmuş. İmkanınız varsa bir müddet kendinizden uzak tutun onları

merhaba anneler,
Benim kızım 3aylık oldu ve malesef emziremedim. İlk haftalar sağarak verdim ama iki göğüsümden 10 ml anca cıkıyordu. Herkes deli etti beni: mecbursun ağlasada yırtınsada emzirme çalış deyip durdular. Ama kızım ne zaman ğöğüsüme yaklaşsa dudaklarını mühürlüyor resmen. Yapacak takatim kalmadığından mama vermek zorunda kaldım.
Yeterince üzülmüyormuşum gibi şimdide: emzirneyen anne ile bebek arasındaki bağ hiç kuvvetli değil, pek analık yapıyor sayılmazsın, (annem/ kayınvalidem) : nasılsa sana muhtaç değil arada bize bırak falan deneye başladılar. Resmen herkesden soğudum. 9 ay taşı, sancı çek, geceleri uykusuz kal... ama emzirediğin için yarım anne muamelesi gör. Sizinde etrafınızda varmı böyle konuşanlar? Sız nasıl başa çıkıyorsunuz???
bunu annen mi diyo bide kayinvaliden ikisinide uzak tutardm
nasilsa suam beni emzirmiyosnz benden de uzak durabilirsnz der yollardm kusura bakmasinlar.en hassas donemen kimseyi takma tika kulaklarni emmiyorsa mama vereceksin baska caren yok.baginda olur herseyn sendende kopamaz.ablamlarn hic biri emziremedi ama bebekleri onlardan on cm uzaklasamadi.salla herkesi onemli olan sen ve bebegin

Allah akıl fikir versin ... annenin yarısı tümü mü olurmuş. İmkanınız varsa bir müddet kendinizden uzak tutun onları

Ne kadar uzak tutabilirim bilmiyorum her iki tarafta deliye dönüyor torunu gördüklerinde. O kadar çok mıncırıyorlar ki izlerken ben boğuluyorum. Bende gerçekten inanamadım duyduğumda. Anne demicem bi gün patlicam ama ne zaman

nasilsa suam
nasilsa suam beni emzirmiyosnz benden de uzak durabilirsnz der yollardm kusura bakmasinlar.en hassas donemen kimseyi takma tika kulaklarni emmiyorsa mama vereceksin baska caren yok.baginda olur herseyn sendende kopamaz.ablamlarn hic biri emziremedi ama bebekleri onlardan on cm uzaklasamadi.salla herkesi onemli olan sen ve bebegin

Buna eminim elbette. Ama bu emziren/ mama veren anne kıyaslamasını coğu anne yapıyor. Sanki ben istedim böyle olmasını. Kalp kırmak cok kolay malesef

Buna eminim elbette. Ama bu emziren/ mama veren anne kıyaslamasını coğu anne yapıyor. Sanki ben istedim böyle olmasını. Kalp kırmak cok kolay malesef
seni kirani sende kircan annem baska care yok.kimseye kulak asma.eski insanlara kalirsa normal doguramaynda anne sayilmiho

sezeryan ile dogum yapani hele de emziremeyeni dedigin gibi aptalca laflar ile yaralamak isteyen cok,ve bunu malesef yine sozde anne olanlar yapiyor.lohusaligim zehir gibi gecti o laflardan.benim bebegimde gogusumu almadi bir de iri bebekti doymuyordu.3 saatte bir sagarak arttirmaya calisiyorum inan emzirmek cok daha basit.o zaman bende emziren annelere mi oh ne ala sizinki annelik mi mi diyeyim.cok cok sacma,tavsiyem hic kulak asma umrunda olmasin bebeklerimiz bizim sevgimizle,nasipleri kadar sut ile buyuyecekler yetmedigi yerde de mama alacaklar.benim bugun bebegim 58gunluk inan yeni kendime gelmeye takmamaya basladim,simdiki aklim olsa kendime okadar eziyet ed gece gunduz aglamazdim

Kızlar iyi aksamlar bisey soracam size. Benim kızım iki aylık. 1 aydır emziriyorum sütüm azaldı. Bebek emmedi. Ama bugün göğsümü sıktım süt geliyor az. Tabi damla damla. Sizce yeniden denesem artar mi. Sağma makinesi akşam uğrassam falan olur mu.

canim sen bi dene,sonucta olursa ne mutlu olmazsa da denemedim demezsin.Humana milmtea filan da tuket bol su,hosaf filan ne varsa.3gun dene hem bunlari icip hem sagmayi,ben inan fark olacagina inaniyorum.az az da ciksa agzina verirsin

Back
X