albatroza no more bdv Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 6.488 11.965 178 30 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #1 Hanımlar merhaba. Emziren bir anneyim. Vitamin olarak Elenatal kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Emzirme döneminde kullanıp memnun kaldığınız vitamin ilaçları nelerdir, tavsiye verir misiniz? Son düzenleme: 1 Temmuz 2025
Hanımlar merhaba. Emziren bir anneyim. Vitamin olarak Elenatal kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Emzirme döneminde kullanıp memnun kaldığınız vitamin ilaçları nelerdir, tavsiye verir misiniz?
D dahadadogurmam Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ocak 2025 593 418 18 29 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #2 İ Mom latte omega 3 takviye edici gida
Cancanyus Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2022 49 52 18 32 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #3 Ben i mom kullandım hiç memnun kalmadım. Hamileyken doktorum re genesis max vermişti her yerde bulamayınca bırakmıştım ona geri başladım.
Ben i mom kullandım hiç memnun kalmadım. Hamileyken doktorum re genesis max vermişti her yerde bulamayınca bırakmıştım ona geri başladım.
albatroza no more bdv Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 6.488 11.965 178 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #4 Cancanyus .!.: Ben i mom kullandım hiç memnun kalmadım. Hamileyken doktorum re genesis max vermişti her yerde bulamayınca bırakmıştım ona geri başladım. Genişletmek için tıkla... dahadadogurmam .!.: İ Mom latte omega 3 takviye edici gida Genişletmek için tıkla... Ben sürekli yorgun hissediyorum hanımlar. Bu ürünleri kullanınca sizin yorgunluğunuz geçti mi? Sürekli uykum var bi de
Cancanyus .!.: Ben i mom kullandım hiç memnun kalmadım. Hamileyken doktorum re genesis max vermişti her yerde bulamayınca bırakmıştım ona geri başladım. Genişletmek için tıkla... dahadadogurmam .!.: İ Mom latte omega 3 takviye edici gida Genişletmek için tıkla... Ben sürekli yorgun hissediyorum hanımlar. Bu ürünleri kullanınca sizin yorgunluğunuz geçti mi? Sürekli uykum var bi de
homeostasis Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 23 Ekim 2022 2.100 5.699 88 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #5 Ben de imom kullandım. Yine de bir kan verseniz iyi olur, eksiklik varsa bunlar yeterli olmayacaktır.
Ben de imom kullandım. Yine de bir kan verseniz iyi olur, eksiklik varsa bunlar yeterli olmayacaktır.
albatroza no more bdv Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 6.488 11.965 178 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #6 homeostasis .!.: Ben de imom kullandım. Yine de bir kan verseniz iyi olur, eksiklik varsa bunlar yeterli olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... 2 ay önce falan kan vermiştim tüm değerlerim iyiydi ama halsizliğim asla geçmiyor
homeostasis .!.: Ben de imom kullandım. Yine de bir kan verseniz iyi olur, eksiklik varsa bunlar yeterli olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... 2 ay önce falan kan vermiştim tüm değerlerim iyiydi ama halsizliğim asla geçmiyor
homeostasis Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 23 Ekim 2022 2.100 5.699 88 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #7 albatroza .!.: 2 ay önce falan kan vermiştim tüm değerlerim iyiydi ama halsizliğim asla geçmiyor Genişletmek için tıkla... O zaman yeterli olabilir, bir de osteocare içiyordum ben arada imom ile beraber.
albatroza .!.: 2 ay önce falan kan vermiştim tüm değerlerim iyiydi ama halsizliğim asla geçmiyor Genişletmek için tıkla... O zaman yeterli olabilir, bir de osteocare içiyordum ben arada imom ile beraber.
albatroza no more bdv Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 6.488 11.965 178 1 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #8 homeostasis .!.: O zaman yeterli olabilir, bir de osteocare içiyordum ben arada imom ile beraber. Genişletmek için tıkla... Osteocare'i doktorunuz mu önermişti, emzirirken kullanılabiliyor mu?
homeostasis .!.: O zaman yeterli olabilir, bir de osteocare içiyordum ben arada imom ile beraber. Genişletmek için tıkla... Osteocare'i doktorunuz mu önermişti, emzirirken kullanılabiliyor mu?
D dahadadogurmam Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ocak 2025 593 418 18 29 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #9 albatroza .!.: Ben sürekli yorgun hissediyorum hanımlar. Bu ürünleri kullanınca sizin yorgunluğunuz geçti mi? Sürekli uykum var bi de Genişletmek için tıkla... Emzirirken olur benim de oyleydi
albatroza .!.: Ben sürekli yorgun hissediyorum hanımlar. Bu ürünleri kullanınca sizin yorgunluğunuz geçti mi? Sürekli uykum var bi de Genişletmek için tıkla... Emzirirken olur benim de oyleydi
B baharbahcem Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2025 67 66 3 24 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi albatroza #10 Decavit kullanıyorum ben