Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kizim 3 ay 10 gunluk..sadece anne sutuyle besleniyor.iki ay 10 gununde 6 kilo 700 qramdi.kizim 3 kilo 700 qram dogmusdu..3 aylik kontrolune daha gitmedik.ben sutumun yetmedigini disunuyorum bu ay.hic dolu dolu olmuyor artik goguslerim.bakalim nasil olucak kilosu.sizin bebeklerinizin kilosu nasil?
oğlum 2 ay 3 günlük bugün tartıldık daha 6 kilo 100 gr doğum kilosu 3900 dü.gelişimi gayet iyi bence zaten dr günde 20 gr alması yeterli demişti yani enaz ayda 600-700 gr olmalıymış.maaşallah bebeğinizin gelişimi bence çok çok iyi.ilk zamanlar gibi benim göğsümde şişmiyor öyle ama emdiği zaman süt gayet güzel geliyor.
oğlum 2 ay 3 günlük bugün tartıldık daha 6 kilo 100 gr doğum kilosu 3900 dü.gelişimi gayet iyi bence zaten dr günde 20 gr alması yeterli demişti yani enaz ayda 600-700 gr olmalıymış.maaşallah bebeğinizin gelişimi bence çok çok iyi.ilk zamanlar gibi benim göğsümde şişmiyor öyle ama emdiği zaman süt gayet güzel geliyor.
.bazen elimle sikiyorum gogsumu sut biraz geliyor sonra gelmiyor.bebegimde sinirleniyor az oldugunda.bilniyorum mamaya gecmeliyim mi.yoksa 1 ay da bekleyip yavas yavad ek gidaya mi baslamaliyim
senim bebisinin de kilosu iyi.masAllah.kac saatte bir emziriyorsun?ben daha rejime sokamadim kizimu.istedigi saatte emiyor.
her istediğinde emziriyorum bazen yarım saatte bir bazen 2 saatte bir istiyor ama 3 saati hiç geçmiyor.bence hala sütünüz geliyorsa mamaya hiç geçmeyin mamayla beraber emzirme sıklığınız azalırsa sütünüz dahada azalacaktır.elimle sıktığımda bendede çok gelmiyor ama bebeğim emmeye başlayınca 1-2 dk falan az geliyor sonra göğsümde çekilme hissediyorum işte ozaman sütün akışı artıyor hatta fışkırır tarzda oluyor.sinirlenmesi gaz sancısındanda olabilir bizdede oluyor arada.memeyi bırakıp ağlıyor çok sinirleniyor ara verip gazını çıkarıyorum sonra devam ediyoruz düzeliyor.
bende istemiyorum mama vermek.hic degilse 4 ayini bitirene kadar yslnizca anne sutu vermek.istiyorum ama bakalim nolucak.
her istediğinde emziriyorum bazen yarım saatte bir bazen 2 saatte bir istiyor ama 3 saati hiç geçmiyor.bence hala sütünüz geliyorsa mamaya hiç geçmeyin mamayla beraber emzirme sıklığınız azalırsa sütünüz dahada azalacaktır.elimle sıktığımda bendede çok gelmiyor ama bebeğim emmeye başlayınca 1-2 dk falan az geliyor sonra göğsümde çekilme hissediyorum işte ozaman sütün akışı artıyor hatta fışkırır tarzda oluyor.sinirlenmesi gaz sancısındanda olabilir bizdede oluyor arada.memeyi bırakıp ağlıyor çok sinirleniyor ara verip gazını çıkarıyorum sonra devam ediyoruz düzeliyor.
ek gıda için erken, bebek büyüdükçe çene kasları güçlenir daha kısa sürede emer