emziren anneler meme ucu çatlaklarına çözüm 7 ocak 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi estel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meme ucu catlakları nasıl ıyılesır

• garmastan krem kullanarak

OY: 1 100,0%
  • bıtkısel urunler

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

estel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
2
0
36
İzmir
göğüs ucu çatlakları yenı dogum yapmıs annelerın en buyuk sorunu,bunu en ıyı anlayabılenlerdenım,kızım 3yasında oglum 3aylık
arkadaslar oyle acılar cektımkı kızımdada oglumdada meme uclarım yara oldu kremler melhemler pomatlar herturlu bıtkıyı denedık
ama olmadı olmadı..aglayarak Allaha yalvararak emzırdım
verecegım bılgılerı dıkkatlıce okuyun...
kızımda 4 ay surdu yaraların ama tecrubesızlıkten bosuna cekmısım onca acıyı

arkadaslar mıkrop bebegımızın agzından memeye gecıyor doktorunuzda bunu tastıklececektır
fungastatın alın bır hafta boyunca duzenlı olarak bebegın agzına ve aynı zamanda goğüs ucunuza surun bulasmıs olan mantarı engelleyecektır
gous pedınızı degıstırın ciko yada awent kullanmanızı onerırım cunku hem havalandırıp hem ıslak kalmasını engellıyo

MUTLAKA GARMASTAN krem kullanın bebege vermeden yıkayın buzaman kadar cıkmıs pomadlardan en ıyısı en fazla 2gun ıcınde acınızı hafıfletecektır
bır haftada yaranın ustune bır zargıbı kapatıyor gecelerı ıkı kez mama verdım bu surede krem etkısını gostersın dıye

eger maddı gucunuz yoksa mutlaka zeytınyagı surun bırde malmumu alıp ısıtıp surun mumkunse acık tutmaya calısın yaralar daha cabuk kapanır

ıkı cocuktada yasadım allah yardımcınız olsn kremın cok faydasını gordum cok sukur 1 ayın sonunda duzeldı yaralarım sımdı bebeım 3aylık
allah hepınızın yardımcısı olsn en az bır ay sabredın doktorlarda 28 gun sonrası dıyorlar bol sıfa dılıyorum:nazar:

bende 3 haftadır aynı derdi çekiyorum ilk hafta emzirdim hep yara oldu kanadı sağ göğüs ucum oyuldu hala geçmedi denemediğim şey kalmadı en son doktor deri kremi verdi onu sürüyorum bu arada sütümü hep sağarak veriyorum oğlum memeyi unutacak diye çok korkuyorum.acısı hiç bişeye benzemiyo bana on kez doğursam daha kolay gelirdi herhalde

merhaba ben size bi arkadaştan duyup uyguladıgım bir çözümü söyliyeyim bır fincanın içine ayva çekirdegini bıraz ezin içine bırazda saf gül suyu ilave edip yarım gun bekletın aynen merhem kıvamını alıyo sürün meme ucunuza temizlemeyede gerek kalmıyo bebeginiz hiç rahatsız olmuyo süper bi yöntem

Ben de çok çektim ama çok şükür düzelttim. Bebeğimin doğumundan 1,5 aylık olana kadar 2 göğsümde de çatlak oldu. Ağlayatak emzirdim bebeğim kanlı süt kustu. Bu yüzden emzirmeyi bırakacaktım neredeyse. Bu arada garmastan, fito, mustela kullandım. Bunların içinden en iyisi fitı idi. Doktora gittim bephanten plus verdi. Ben şu şekilde düzelttim: açık yaraya fito sürdüm, yaralı memeye pad takmadım, göğüs kalkanı kullandım. Yaranın kanaması durup kırmızı et görünümünden pembeye geçince pepanten plusa geçtim. O da biraz daha düzeltince lansinoh lanoline geçtim. Çok şükür bu yöntemle atlattım. Faydası olsun diye yazmak istedim. Çeken bilir. Emziren herkese kolay gele.. Cennetliksiniz:)

Back
X