emziren anneler..

badelena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
40
1
48
Arkadaşlar göğsünüzü elinizle sağdığınız zaman kaç cc süt çıkıyor lütfen paylaşırmısınız.

ben elle sagmayi hic denemedim cnm ama makineyle ikisinden toplam 100 cc civari cikiyo

1 aylık bebeğim var zaten zar zor geldi sütüm Bende makine almayı düşünüyorm elimle sağıyorum şimdi en fazla 50 cc çıkıyo ikisinden, peki hangi marka makineyi kullanıyorsun? Cevabın için teşekkürler..

makine lansinoh elektrikli. İlk zaman cok sik emdigi icin benmde fazla cikmiyo 4 aylik olduk 2. aydan beri artti sut merak etme ins. emdikce artar

CNm bende ikisinden 130 falan sagiyorum 3saat srakikla ama bebeğinin bundan daha fazla cektiginden eminim cc kere pek takilmamak lazim bol su iç.
Makine olarak lansinoh var ama ben pek memnun değilim gogsumu iyi bosaltmiyo ddevamlı kullanacak olsam değiştirip ameda alirdim
Ayrica birde çoksesli bence

Bende 130 ları göreceğim inşallah:)) benim bebeğim 1 saat emse memeyi bırakmıyo ve en sonunda huysuzlanıyor,bende dayanamayıp mama veriyorum o zaman karnı doyuyo mışıl mışıl uyuyo. Ben artık sadece sütümle doyurmak istiyorum bebeğimi

İlk ay az olur zaten bebegin midesi nemi benim bebis 3ayli oldu .inan ilk ay kanepeden kalkamiyodum yemek yemeye gece saat Bbasi uyaniyodu eğer gaz problemin yoksa durmadan emdir bebeğini çünkü ne yesen bebegin emmesi kadar etki degil.
İlk ay bende çok savaş verdim bebeğim çok agliyordu durmadan ama hic susuyodu gunduzeri KVde aAC bu deyip duruyordu ilk hafta kontrolünde aldiği kilo iyiydi Dr mama verme dedi valla vermedim bir kez verdim senin dediğin gibi ohhh sustu uyudu dryi aradim sustu bu mama yiyince dedim Dr de "mamayla sütun arasında sindirim acisindan çok fark var tabi susup uyur midesine oturmuştur "dedi.zaten bebeğim yarim saat sonra tüm mamayi resmen agzindan burnundan cikardi .
3.aydayiz hala sadece sutle devam allahim izin versin elimden geldiğince emziricem
Bu arada roka bana sut yapıyor sende dene istersen

İnşallah canım
inşallah öyle olur bende öyle deneyeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…