• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren annelere dogum kontrol hapi varmi

Penthos_

kendime yeni bir ben lazım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.454
630
163
......................................................

Son düzenleme:
İlk tavsiyem şu ki Doktora danışman. Çünkü bende emzirirken doktora sorduğumda hap kesinlikle kullanma dedi. Prezervatif veya spiral taktır dedi spiralin ise en etkili doğum kontrol olduğunu önermişti benim doğum biraz zor geçtiğinden çataldan korktuğum için spiral taktıramıyorum prezervatif kullanıyoruz. Ya bu zaman zarfında prezervatif kullanıcaksınız ya da spiral.Hap önermiyorlar malesef.

Canım ben oğlum 6 aylıkken Dr bana cerazette diye bi ilaç önerdi emzirirken kullanılıyor diye
Kullanmadım fakat ana sağlıktaki hemşiremiz bu ilaç için daha yeni sayılır diye önermedi
Zaten bunu kullansan vücut alışıcakken değiştirmen gerekecek ve bu ilaçla hiç adet olmuyorsun
Adet düzenin varsa sorun da olur o anlamda
Benim kuzenim 1,5 yaşından evvel yasmin kullanmaya başladı sorun yaşamadı
Spiral ve przervatif kullanmayı istemiyorsan süt alımı azaldığı için bu zamanlarda yasmin kullanan var çevremde
Yinede sen bilrsin

Canım ben oğlum 6 aylıkken Dr bana cerazette diye bi ilaç önerdi emzirirken kullanılıyor diye
Kullanmadım fakat ana sağlıktaki hemşiremiz bu ilaç için daha yeni sayılır diye önermedi
Zaten bunu kullansan vücut alışıcakken değiştirmen gerekecek ve bu ilaçla hiç adet olmuyorsun
Adet düzenin varsa sorun da olur o anlamda
Benim kuzenim 1,5 yaşından evvel yasmin kullanmaya başladı sorun yaşamadı
Spiral ve przervatif kullanmayı istemiyorsan süt alımı azaldığı için bu zamanlarda yasmin kullanan var çevremde
Yinede sen bilrsin

Saglik ocagida yasmin onerdi cok agrili regl oldugumdan spiral onermediler prezervatifede guvenmiorum acikcasi

En az etkili olan oymuş
Valla kuzenim kullandı daha küçüktü bebeği direkt yasmin den başladı ama gene Danış Dr una CNm
Bir de aylık iğne yi de düşünebilşrsin

Back
X