- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
anneler,yeni doğum yapmış anneler,sütü az gelen anneler. Size bir tavsiyede bulunmak istiyorum,eğer sütünüz az geliyorsa,yetmediğini düşünüyorsanız,bugün çocuk doktorumuz bana bir ilaç yazdı tamamen zararsız sütü artıran bir ilaç. Normalde prospektüründe emziren anneler içmemeli yazıyor fakat bunu dikkate almayabilirsiniz,çünkü çocukların reflü tedavisine bile kullanılıyormuş. Profesor doktor tavsiye etti,burada birçok anne ben sütüm çok dediğimde nasıl oluyor diye çok sorduğundan paylaşmak istedim sizlerle. Benim kızım 1 haftadır hastaydı,bu dönemde çok az emdi ve hiç yemek yemedi nerdeyse. Bu sebepten dolayı fazla stres yaptım ve sütüm yetmemeye başlamış nerdeyse 400 gram vermiş bu dönemde.
Bana da bugün yazdı,ilacın ismi xxxx. Resmini de yükleyeceğim kutusunu görün diye. Müne beni banlayabilir ama size de faydası olsun isterim günde 3 defa kullanılabilir. Süt arttırmada gerçekten faydası var iki katına çıkarıyor ben bugün ilk ilaçtan sütümün arttığını fark ettim. Sabah başladım,akşam sütüm gerçekten 2 katına çıktı
dilerim sizin de işinize yarar.
Bana da bugün yazdı,ilacın ismi xxxx. Resmini de yükleyeceğim kutusunu görün diye. Müne beni banlayabilir ama size de faydası olsun isterim günde 3 defa kullanılabilir. Süt arttırmada gerçekten faydası var iki katına çıkarıyor ben bugün ilk ilaçtan sütümün arttığını fark ettim. Sabah başladım,akşam sütüm gerçekten 2 katına çıktı

Son düzenleyen: Moderatör: