Emzirerek zayiflama ?! Hamilelikte kac kilo aldiniz ?

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Kizlar gercekten emzirerek kilo veriliomu ??? Siz kac kilo verdiniz nekadar zamanda emzirerek ??
Bide ben ilk ayda 2 kilo falan aldim yada 3 cok yedim cünkü nasil olsa hsmileyim diye abarttim biraz :)
Son 3 kontrolümde kilom hep ayni cikti hic kilo almamisim yani ...
Annem iyi iste sadece bebek kilo alio dedi ..
Sizce son aylarda iyice sisermiyim yoksa böyle basladiysa böyle gidermi fazla kilo almammi??
Deneyimlerinizi bekliyorum kizlar ..
( fazla kilo almasam iyi olur cunku zaten normal kilomla hamile kalmadim maalesef bi 10 kilo fazlam vardi tam o ara hamile kaldim , yani belkide doguma gidecegim kiloyla hamile kaldim ...

Emzirme konusunu henüz bilmiyorum ama kesinlikle yediklerine dikkat et.Nasıl olsa hamileyim dedim önüme ne geliyorsa yedim ve 23 kilo aldım.Şimdi yerimden kalkamıyorum.Son aylarda emin ol şişeceksin.Kilodan değil ödemden.Bir de kilo eklendi mi kötü oluyor.Oturduğum yerden kalkamıyorum,kalksam oturamıyorum tuhaf bir haldeyim.Son 1 haftadır kilo almam durdu şükür.Ne kadar yersen o kadar kilo alırsın.Gerekli şeyleri yemeye çalış.

her bünye farklıdır.Son aylarda şişeceksin veya ille de ödem olacak diye bir kesinlik veremez kimse.Düzenli yürüyüşünü yaparsan,bol suyunu içersen,bir de yapı meselesi tabii,ödem oluşmadan,fazlaca kilo almadan bitirirsin gebeliği.

kızlar doktoruma hergün 40-50 dakika yürüdüğümü söyledim, kızdı bana.. siz ne kadar yürüyorsunuz?

kızlar doktoruma hergün 40-50 dakika yürüdüğümü söyledim, kızdı bana.. siz ne kadar yürüyorsunuz?

Riskli bir gebeliğin yoksa kızmasına şaşırdım. bolb bol yürüyün diyorlar. Kaldıki haftan çok ileride de değil. Son haftalarda fazla yürümek iyi değil diye biliyorum ama yanlış yönlendirmeyelim. en doğrusu doktorunun önerisi :)

Benim değişkenlik gösteriyor. Bazen 2 saat bazen 1 saat canım nasıl isterse kafama göre takılıyorum. Bazen de hiç yürümüyorum :)

benim doktor bir garip ya, hatta bana manken mi olacan anne mi olacan dedi..

ama ben günde 20 dakika yürücem. yoksa bu kilonun önüne geçilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…