Emziriken hamile kalan var mi

prenseslerinanesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
20
3
1
26
Arkdslar 3 aylik kizim var adetim bittikten 5 gün sonra ilişkiye girdim ama geri cekilme ile kornmaya calisiyoruz iliskiden 5 gün sonrada 2 gün süren kanamam oldu ve peçeteye sildigimde küçük bir parca pihti geldi iki kez biriside klozete düşmüş tu kalktgmda yogun Bi kanama damlalari düştü klozete acaba yerlesme kanamasi mi oldu yada düşük mü yaptim

Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir. Emzirmede aynı şekilde. Ben hamile olduğunuzu sanmıyorum. Doğum kontrol, spiral, prezervatif kullanmanızı tavsiye ederim.

İlaç ve iğne kullanmıştım daha oncelerinde aşırı kilo yaptı bende. eşim korundu oda alerji yapti spiral taktirmayi düşünüyordum ama her seferinde bi aksilik ckti gidemedim dogumdan sonra ve bu ay da böyle bseyle karsilastim
O şekilde hamile kalan çok var. Başıma gelmez demeyin. Öyle bir geliyor ki :KK53:

Arkdslar 3 aylik kizim var adetim bittikten 5 gün sonra ilişkiye girdim ama geri cekilme ile kornmaya calisiyoruz iliskiden 5 gün sonrada 2 gün süren kanamam oldu ve peçeteye sildigimde küçük bir parca pihti geldi iki kez biriside klozete düşmüş tu kalktgmda yogun Bi kanama damlalari düştü klozete acaba yerlesme kanamasi mi oldu yada düşük mü yaptim
Evet emzirirken hamile kalınıyor çocuk düşünmüyorsanız ki bebeğiniz çok küçük henüz acil bir korunma yöntemi seçin

1buçuk yaşında bebeğim var hamile kaldım emzirirken ama sizinki düşük gibi duruyor parça düştüyse bi test felan yapsaydınız

• Beğen
Reactions: The
1buçuk yaşında bebeğim var hamile kaldım emzirirken ama sizinki düşük gibi duruyor parça düştüyse bi test felan yapsaydınız
İdrar testi yaptım aslında kanamadan 1 gün sonra negatifti dün aşırı şekilde karnım ağrıdı sol kasigimagridi bacağıma vurdu agrisi ve makata vurdu sürekli tvlte gittim geldim knmam yok idrar rengim koyu ve sarı akinti geliyo sldkce bnm dger hamileliklerm zor geçti aslnda dogum ypna kdr hep bulntim oluyodu hiç düşük ypmadim yerlesme knamasi için herkes leke gibi diyor ama benim kanamam oldu herkes göğüslere hassasiyet oluyo diyo ama ben emzirdigim için bunu anlayamiyorum ama iki gündür kızım emerken göğüs ucu hafif aciyo açıkçası gidiptest vermeye korkuyorum hamileysem eğer

Geri çekilme korunma yöntemi değil.Kardeslerimin eşleri geri çekilme nedeniyle emzirirken hamile kaldılar.Bebeginiz çok küçük gerçek bir korunma yöntemi kullanmanızı tavsiye ederim.Dusuk yaptığınızı sanmıyorum.Yerlesme kanaması da çok az olur.

Geri çekilme korunma yöntemi değil.Kardeslerimin eşleri geri çekilme nedeniyle emzirirken hamile kaldılar.Bebeginiz çok küçük gerçek bir korunma yöntemi kullanmanızı tavsiye ederim.Dusuk yaptığınızı sanmıyorum.Yerlesme kanaması da çok az olur
Evet haklısınız doğru bı korunma yöntemi değil insanı çok strese sokuyo böyle durumlar

Back
X