Emzirirken adet olmama

elifztrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
110
24
48
30
Arkadaslar emzirirken uzun sure adet olmayip sonra adetiniz gelmeye basladiginda aralarda adet olmadiginiz aylar oldu mu hic.. ben 17 ay emzirirken adet olmadim sonra adetim 2 ay geldi bu 3. Ay olacak fakat gelmiyor.. emzirirken bazen yumurtlama o ay olmazsa adet gelmiyormus boyle bir durum olabilir mi.. hamilr olma ihtimalim cok dusuk o sebeple soruyorum.. sali gunu test yaptim negatif ckti onumuzdeki sali yeniden yapicam

İlk 13 ay hiç gelmedi. 13-14 ay sonra bir hafta geldi tam da tatildeyken😬sonra durdu 4 ay daha gelmedi. Sonra ben emzirmeyi bıraktım normale döndü

Yaa o zaman hamile diye dusunmeyebilirim di mi
Bilemem kiii 😬 bendeki durumu anlattım. Ben emzirdiğim süre boyunca korundum da hani bir kaza olmasın diye. Şu an Test dışında kimse net cevap veremez. İçinizi ferah tutun, Allah kalbinize göre versin. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ☺️

Bilemem kiii 😬 bendeki durumu anlattım. Ben emzirdiğim süre boyunca korundum da hani bir kaza olmasın diye. Şu an Test dışında kimse net cevap veremez. İçinizi ferah tutun, Allah kalbinize göre versin. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ☺️
Ahh haklisiniz.. artik hayirlisi olsun 🙂

Adet olmamak, hamile kalinmayacagi anlamına gelmiyormus doktorlar söylüyor. Kesinlikle korunun. Emziriyorum diye çoğu kadin süt koruyor sanıyor ama öyle değil

Adet olmamak, hamile kalinmayacagi anlamına gelmiyormus doktorlar söylüyor. Kesinlikle korunun. Emziriyorum diye çoğu kadin süt koruyor sanıyor ama öyle değil
evet biliyorum zaten hamile olma ihtimalim düşük o sebeple sordum acaba böyle adet olup sonra bazı aylarda olmayan var mıdır diye..

evet biliyorum zaten hamile olma ihtimalim düşük o sebeple sordum acaba böyle adet olup sonra bazı aylarda olmayan var mıdır diye..
Ben 50.gunum oldu. Sonra bir daha olmadım.

Back
X