• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken antidepresan kullanimi

Seda esraa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
19
1
16
Kizlar emzirirken antidepresan kullanan varmı. Psikiyatri ye gittim ama ilacı yazarım ama kağıt imzalaman lazım dedi. Niye diye sordum. Bebekte yan etkiler yapabilirmis. Aranızda varmı kullanan emzirirken kullanan ve yan etkileri oldumu. Gerçekten son zamanlarda hiç iyi değilim sütümde baya azaldi böyle giderse emziremicem zaten ama bebeğim küçük daha

Kimse yokmu kullanan gerçekten varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Evet maalesef antidepresan emzirirken bebeğe etki yapıyor. Eğer ilaçsız iyileşemeyecekseniz o zaman bebeğinizi memeden kesin mamayla besleyin. Sizin iyi olmanız emzirmenizden daha değerli şu an. Ama yine de ilacı kullanmadan önce psikoloğa gidin belki o şekilde de iyileşebilirsiniz. Psikiyatriste gidince direkt ilaç yazıyorlar ama psikolog daha uzun aşamalı olsa da terapi yaparak iyileştiriyor

Psikologa gidemem malesef çocuklardan dolayı. Peki siz nereden biliyorsunuz kullanılmadığını yanlış anlamayın lütfen böyle bir deneyiminiz oldumu yada tanidiginiz birinin. Çünkü doktorum bı ilaç önerdi ama kağıt imzalarsam yazabilecegini şöyledi. Ben internetten de araştırdigimda ilacın %1 inden bile daha az bir kısmı süte geçiyormuş. Ama yinede daha önce kullanıp bebeğimde bir yan etki gören oldumu diye merak etmiştim.

Yok hayır ben kullanmadım. Ama yeni doğum yaptım, 5 aylık bebeğim var. Ve bu konuları çok araştırdım. İnanın %1 bile çok büyük etki yapabilir. Emzirirken antidepresan kullanılmamalı bana göre. Tabii ki kullanan anneler varsa onlar da bilgi verebilir. Son karar sizin

Kizlar emzirirken antidepresan kullanan varmı. Psikiyatri ye gittim ama ilacı yazarım ama kağıt imzalaman lazım dedi. Niye diye sordum. Bebekte yan etkiler yapabilirmis. Aranızda varmı kullanan emzirirken kullanan ve yan etkileri oldumu. Gerçekten son zamanlarda hiç iyi değilim sütümde baya azaldi böyle giderse emziremicem zaten ama bebeğim küçük daha
Emzirirken 1.5 ay kullandim bebegimde yan etkiye rastlamadim, belki bi tik ishal etkisi olabilir ama bebegim surekli cok kaka yapan bi cocuk oldugu icin ilacla alaka kuramadim ben.

Back
X