Emzirirken arveles kullandım ne yapmaliyim

hicranhayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
225
21
28
31
Kızlar selam ne yaptıysam şu dış agrim geçmedi yanagim kulağımın için sakagim zonkluyo kafama vuruyorum artık parol da ise yaramiyo bende mecbur arveles ictim ölüyorum ağrıdan 3 4 saat emzirmeyin falan yazıyor internnette yada biraz bekleyeyim sutumu boşa sagip mi emzireyim yoksa belli bı süre mama ile mi devam edeyim

bir kez bende kullanmıştım bu husus da çocuğun kaç aylık olduğu da önemli..3 saat emzirmemek gerekiyor böyle durumlar da göğüslere de süt 3 saatte doluyor..ilacın etkisi tamamen gitmiyor bu sürede ama hafifliyor..ilacın bebeğe edeceği etki de bu ilaçlar bebeklere göre ağır kimyasallar sindirimleri gelişik olmadığı için böbrekler süzerken yoruluyor..

Geçmiş olsun sütünüzü sahip emzirebilirsiniz ben emzirirken ameliyat olmuştum narkoz almıştım doktor biraz bekleyip ilk sutu sağ demişti öyle yapıp emzirdim

bir kez bende kullanmıştım bu husus da çocuğun kaç aylık olduğu da önemli..3 saat emzirmemek gerekiyor böyle durumlar da göğüslere de süt 3 saatte doluyor..ilacın etkisi tamamen gitmiyor bu sürede ama hafifliyor..ilacın bebeğe edeceği etki de bu ilaçlar bebeklere göre ağır kimyasallar sindirimleri gelişik olmadığı için böbrekler süzerken yoruluyor..
Bebeğim 7 aylık 6 saat sonra emzirdim birazını bos sagip

Back
X