morfin vuruyorlar diş etine geçer sütüne . o yüzden sağ sütünü öyle git doktora 2 gün idare edersin sağılmış sütlerlearkadaslar 4.5 aylik bebegim var uzun zamandir sinyal veren disim bugun agrimaya basladi.ilac bebege gecer diye gitmemistimde artik mecbur gidicem.
daha once basina gelen var mi
dr a daha sormadimda kimisi sut sag falan diyorlar bilemedim napacagimi.ilac sute ne zaman gecer sutten ne zaman atilir bilen varsa memnun olurum
herkese hayirli gunler diliyorum..
Emzirirken diş tedavisi yaptırmış bir diş hekimi olarak cavap veriyorum yaptırabilirsin canım..emzirmen anesteziye engel değil kullanılacak ilaçlarda emzirenlere uygun kullanılır sorun yaşamazsın..arkadaslar 4.5 aylik bebegim var uzun zamandir sinyal veren disim bugun agrimaya basladi.ilac bebege gecer diye gitmemistimde artik mecbur gidicem.
dr a daha sormadimda kimisi sut sag falan diyorlar bilemedim napacagimi.ilac sute ne zaman gecer sutten ne zaman atilir bilen varsa memnun olurum
arkadaslar 4.5 aylik bebegim var uzun zamandir sinyal veren disim bugun agrimaya basladi.ilac bebege gecer diye gitmemistimde artik mecbur gidicem.
BenimEmzirirken diş tedavisi yaptırmış bir diş hekimi olarak cavap veriyorum yaptırabilirsin canım..emzirmen anesteziye engel değil kullanılacak ilaçlarda emzirenlere uygun kullanılır sorun yaşamazsın..
hay Allah razi olsun dis hekimim:)Emzirirken diş tedavisi yaptırmış bir diş hekimi olarak cavap veriyorum yaptırabilirsin canım..emzirmen anesteziye engel değil kullanılacak ilaçlarda emzirenlere uygun kullanılır sorun yaşamazsın..
hay Allah razi olsun dis hekimim:)
o zmn sut sagcam falan diye ugrasmama gerek yok demi direk gideyim.
birde emzirenlere ozel ilac dediniz ya devlete gitcem ben her yerde var midir?
bisey dicem bence sende bi dr a git sor.bn hamileykende bi bayan dis yaptirmasi gerekiyorken yaptirmamistida sonra daha agir bi operosyan gecirmek zorunda kalmisti.dr a goster benceŞu an hamileyim, doğumu bekliyorum ki dişimi yaptırabileyim çünkü dayanamıcak artık.
Sütümü sağıp saklamayı düşünüyorum çünkü 40 mın içinde bile yaptırabilirim gibime geliyor.
bisey dicem bence sende bi dr a git sor.bn hamileykende bi bayan dis yaptirmasi gerekiyorken yaptirmamistida sonra daha agir bi operosyan gecirmek zorunda kalmisti.dr a goster bence
hee tmm o zmn dr a gitmediniz sandimda endiselendim bi an:)Sağol canım, doktordan geri kalmadık bu dönemde de şükür. Devletteki doktor şu an bişey yapamam doğurunca bakabiliriz demişti....
Ama doğum yapınca devlete gitmeyi düşünmüyorum özelde yaptırıcam nasipse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?