emzirirken diş yaptiran var mi

cnmkzm01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
55
7
1
47
arkadaslar 4.5 aylik bebegim var uzun zamandir sinyal veren disim bugun agrimaya basladi.ilac bebege gecer diye gitmemistimde artik mecbur gidicem.
daha once basina gelen var mi
dr a daha sormadimda kimisi sut sag falan diyorlar bilemedim napacagimi.ilac sute ne zaman gecer sutten ne zaman atilir bilen varsa memnun olurum
herkese hayirli gunler diliyorum..

morfin vuruyorlar diş etine geçer sütüne . o yüzden sağ sütünü öyle git doktora 2 gün idare edersin sağılmış sütlerle

Emzirirken diş tedavisi yaptırmış bir diş hekimi olarak cavap veriyorum yaptırabilirsin canım..emzirmen anesteziye engel değil kullanılacak ilaçlarda emzirenlere uygun kullanılır sorun yaşamazsın..

oğlum 2 aylıkken kanal tedavisi olmuştum. dr yanılmıyorsam 3 ya da 4 saat emzirme dedi. emzirip gittim. o süre doluncada emzirmiştim. bir sıkıntı olmadı.

Emzirirken diş tedavisi yaptırmış bir diş hekimi olarak cavap veriyorum yaptırabilirsin canım..emzirmen anesteziye engel değil kullanılacak ilaçlarda emzirenlere uygun kullanılır sorun yaşamazsın..
Benim
Dis doktorumda ayni seyi soylefi tesekkurler..

Ben de ayni dertten muzdaribim..sag tarafta dolgumum yanindaki disim curuk solumda alt azi dislerim Yok...hamilelik doğum derken kaldi gitti. Iki tarafta pert oldugundan yemegin tadini alip çiğneyenlmiyorum..ama nedense cesaret de edemiyorum...sanirim 6.ay ddolu ek gidaya baslayinca tedavilere başlayacağım..yazmak istedim fikir olsun..

hay Allah razi olsun dis hekimim:)
o zmn sut sagcam falan diye ugrasmama gerek yok demi direk gideyim.
birde emzirenlere ozel ilac dediniz ya devlete gitcem ben her yerde var midir?

hay Allah razi olsun dis hekimim:)
o zmn sut sagcam falan diye ugrasmama gerek yok demi direk gideyim.
birde emzirenlere ozel ilac dediniz ya devlete gitcem ben her yerde var midir?

Şu an hamileyim, doğumu bekliyorum ki dişimi yaptırabileyim çünkü dayanamıcak artık.

Sütümü sağıp saklamayı düşünüyorum çünkü 40 mın içinde bile yaptırabilirim gibime geliyor.

Ben emzirirken kanal tedavisi oldum ayriyeten 2 diste cektirdim emzirebilirsin sorun yok dedi hem ozeldeki hem devletteki doktor.birsey olmadi sukur..giderken emzir illa icine sinmiycekse sag acikirsa verirsin bikac saat idare eder..

bisey dicem bence sende bi dr a git sor.bn hamileykende bi bayan dis yaptirmasi gerekiyorken yaptirmamistida sonra daha agir bi operosyan gecirmek zorunda kalmisti.dr a goster bence

bisey dicem bence sende bi dr a git sor.bn hamileykende bi bayan dis yaptirmasi gerekiyorken yaptirmamistida sonra daha agir bi operosyan gecirmek zorunda kalmisti.dr a goster bence

Sağol canım, doktordan geri kalmadık bu dönemde de şükür. Devletteki doktor şu an bişey yapamam doğurunca bakabiliriz demişti....
Ama doğum yapınca devlete gitmeyi düşünmüyorum özelde yaptırıcam nasipse..

hee tmm o zmn dr a gitmediniz sandimda endiselendim bi an:)
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…