Emzirirken diş yaptiran varmi

nurimomo

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.074
539
323
Kızlar emziren bi anneyim dışım apse yapti şişti süte çok karışmayan bir antiboyotik verdi doktor bu hafta cekelim dedi mecburum artık ama dış önde olduğu için ya implant ya köprü olcak diyor ama ikiside ağır işlemler bebeğimde 5 ayına girdi ağrı kesici padilla idare ediyorum ama implant fln korkuyorum zorlu bir işlem degilmi acaba bide emzirirken sorun olurmu bana ağrırsa fln sürekli ilaç içmek bebegime zarar vermez mi neyapicagimi bilemedim pufff

Evet cevap veren yok mu ya benimde emzirdikçe bütün dişlerim dökülüyor 😖😖 gülmekten korkuyorum artık somurtuk birşey oldum 😭

Bnde emziriyrm persembe benimde disciye randevum var. Doktora emzirdigini soylersen ona gore antibiyotik agri kesici yazar. Sorun olacagini sanmiyorm

Bnde emziriyrm persembe benimde disciye randevum var. Doktora emzirdigini soylersen ona gore antibiyotik agri kesici yazar. Sorun olacagini sanmiyorm
Antiboyotik yazdı cnm zaten gittim ben ama sonrasında çekip implant yada köprü yamak istiyo işlem yapmak istiyo yani emzirirken sorun olurmu acaba bide sonrasında ağrırsa bitek parol kullaniyorum oda pek gecirmiyo agriyi cektirip ole birakmak dahami dogru bebek buyuyene kadar acaba

Back
X