Emzirirken Gece beslenmesini kesenler ne yapayım bu kriz anlarında öneriniz var mı?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.884
1.514
63
Selam arkadaşlar

14 aylık kızım için Yemesi ve kilosu az gece emmesi çok fazla diye doktor gece beslemeyi kes demişti.

Çok zor oluyor kabul ediyorum 10 dk 20 dk da uyanıyordu ilk zamanlar şimdi 2 Saar uyudugu oluyor maşallah.🧿
Ama bu gece aşırı zorlandım.
11de yattı 2 kere uyandı ama kriz gibi oldu

susmadı ağladı sesi kısıldı su içmek istemiyor kucağımdan inmek istemiyor uykuya dalamıyor. Düşünün gece beslenmesini kestiğim gece böyle sakinleştirmiştim saatler sonra, ama şimdi sakinlesmedi cildirdi cocuk o kadar çok zorlandı ki meme vermek zorunda kaldım.

Sizler gece memeyi bırakırken bu gibi durumlarda nasıl ilerlediniz?

Ben ilk çocuğumda gündüzleri az az vermeye geceleri de az az yavaş yavaş sütten tamamen kestim
Gündüz diyelim ki günde 5 defa mi emmiyordu 4 e indirdim 3 e 2 ye gece de aynı şekilde öyle bıraktı uykudan uyanınca biberonu verirdm su içip uyurdu tekrardan öyle öyle alıştı bide ben öncesinde sabir taşı da sürdüm oğlum azalttı emmeyi bi daha da istemedi
Size sabırlar diliyorum kıyamam kuzucuğa 🌸

Selam arkadaşlar

14 aylık kızım için Yemesi ve kilosu az gece emmesi çok fazla diye doktor gece beslemeyi kes demişti.

Çok zor oluyor kabul ediyorum 10 dk 20 dk da uyanıyordu ilk zamanlar şimdi 2 Saar uyudugu oluyor maşallah.🧿
Ama bu gece aşırı zorlandım.
11de yattı 2 kere uyandı ama kriz gibi oldu

susmadı ağladı sesi kısıldı su içmek istemiyor kucağımdan inmek istemiyor uykuya dalamıyor. Düşünün gece beslenmesini kestiğim gece böyle sakinleştirmiştim saatler sonra, ama şimdi sakinlesmedi cildirdi cocuk o kadar çok zorlandı ki meme vermek zorunda kaldım.

Sizler gece memeyi bırakırken bu gibi durumlarda nasıl ilerlediniz?
Meme vermekle hata yapmışsınız. Kaçıncı geceniz bu. Ağlayacak sizin dikkatini dağıtmanız lazım. Balkona çıkarın ışık açın kendinize göre bişey yapın sevdiği bir oyuncak verin eline uykusu açılacak illa ki. Önemli olan memesiz uykuya geçmesi. Şimdi ağlayınca meme alacağını anlamış oldu. Ben kızıma bıraktırdım daha yeni. Zamanla alışıyorlar bende ilk başta dikkatini dağıttım uykusu açıldı sonra artık uykusu gelince kucağımda salladım mayıştırdım sonra yatağa yattı uyudu

Meme vermekle hata yapmışsınız. Kaçıncı geceniz bu. Ağlayacak sizin dikkatini dağıtmanız lazım. Balkona çıkarın ışık açın kendinize göre bişey yapın sevdiği bir oyuncak verin eline uykusu açılacak illa ki. Önemli olan memesiz uykuya geçmesi. Şimdi ağlayınca meme alacağını anlamış oldu. Ben kızıma bıraktırdım daha yeni. Zamanla alışıyorlar bende ilk başta dikkatini dağıttım uykusu açıldı sonra artık uykusu gelince kucağımda salladım mayıştırdım sonra yatağa yattı uyudu
10 gun oldu bir anda kestim, yok yok bu gece sorun oldu anlamadım işte neden olduğunu. İnanir misiniz balkona çıkardım çocuğun sesi kesildi aglamaktan cildirdi çok üzgünüm dok oturtmuştum aslında ama sonradan geldi aklıma acaba ağrısı sızısı mı var çocuğumun ya

Back
X