Emzirirken hamile olmuş olabilir miyim

25102014

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
67
18
38
29
Merhaba arkadaşlar ikinci çocuğumu sezeryan doğum yaptım 40 im çiti 2 gün sonra normal adet oldum 2. Adetimi olmam gerekiyordur ama 10 gün gecikti karnimda sürekli adet oluyormuş hissi var pazartesi doktora gideceğim ama çok korkuyorum benim gibi bir durum yaşayan varmı pazartesi günü sipiral taktırmayi düşünüyorum 3. Bir çocuk düşünmüyoruz eşim kesinlikle istemiyor spiral taktıran varmı yaşadıklarınizi benimle paylaşırsanız sevinirim çok korkuyorum böyle bir şeye hazır değilim

Adet düzenin oturması biraz zaman alıyor aslında. Gecikmeler, erken gelmeler normal değil mi? Önceki dogumunuzdan sonra hemen düzenli adet olmaya başlamış mıydınız?

Etraf emziriyorum diyip hamile kalanla dolu haberin olsun. Ama adet dönemin düzenli mi ? Valla 64 gün önce doğurdum hala adet gormedim

İlk doğumu yaptım 4 ay sonra adet gördüm. İkinciye isteyerek kaldım. İkinci doğumdan sonra adet görmedim hiç emziriyordum hemde ikisini birden, bir gün başım döndü sabah midem de bulanıyordu 10 gündür falan ama ben tütün mamülü tükettiğim için ondan sandım bıraktım onu neyse bir test yaparım ki pozitif. Dedim aldıracaz hemen randevu aldım özel hastaneye dedim başıma bu geldi çocuk var mı varsa aldıracam. Anam bir de doktor bakar ki 6,5 haftalık ikizler, sonuç 9 aylık kızıma sarılıp ağliyorum şimdi hala bile ben napacam diye, sütüne de kocana da güvenme ben güvendim bak şimdi huni takacam yakında, mutfakta bıçakla konuşuyom artık tencereyle kavga ediyorum

Adet düzenin oturması biraz zaman alıyor aslında. Gecikmeler, erken gelmeler normal değil mi? Önceki dogumunuzdan sonra hemen düzenli adet olmaya başlamış mıydınız?
Evet hemen düzene girmişti adetim ama o normal dogumdu bu sezeryanla oldu

Etraf emziriyorum diyip hamile kalanla dolu haberin olsun. Ama adet dönemin düzenli mi ? Valla 64 gün önce doğurdum hala adet gormedim
40 çıkar çıkmaz 2 gün sonra adet gördüm 2. Adeti görmem gerekirdi 10 gün gecikti normalde de 5 6 gün gecikirdi benim adetim zaten ama 10gunu geçince tedirgin oldum açıkçası

Kendimiz korunduk dışa boşalarak ilk çocuktan sonra da böyle korunmuştuk ama 1.5 yaşına geldiğinde tekrar bebek istediğimiz için korunmayı bıraktık ve bu bebeğim oldu
Dışarı boşalmak bir korunma yöntemi değil ne zaman anlayacak insanlar bunu? Süt korur lafı da en yanlış laflardan biri. Süt de korumaz, geri çekilmek de korumaz. Spiral da çok güvenli değildir konforlu da değildir herkese uymaz en azından. Doğru düzgün karı koca ikili korunacaksınız çocuk istemiyorsanız/ başka bakacak gücünüz yoksa

İlk doğumu yaptım 4 ay sonra adet gördüm. İkinciye isteyerek kaldım. İkinci doğumdan sonra adet görmedim hiç emziriyordum hemde ikisini birden, bir gün başım döndü sabah midem de bulanıyordu 10 gündür falan ama ben tütün mamülü tükettiğim için ondan sandım bıraktım onu neyse bir test yaparım ki pozitif. Dedim aldıracaz hemen randevu aldım özel hastaneye dedim başıma bu geldi çocuk var mı varsa aldıracam. Anam bir de doktor bakar ki 6,5 haftalık ikizler, sonuç 9 aylık kızıma sarılıp ağliyorum şimdi hala bile ben napacam diye, sütüne de kocana da güvenme ben güvendim bak şimdi huni takacam yakında, mutfakta bıçakla konuşuyom artık tencereyle kavga ediyorum
Allah yardımcın olsun canım

Dogumdan 40-50 gun henuz geçmişken bu kadar cabuk ask hayatiniza donebilmenize hayran kaldim.

Ustune hamile de kaldiysaniz valla bravo, sezaryen sonrasi gebeligin kisa surede tekrar etmesi tehlikeli diye biliyorum.

Dışarı boşalmak bir korunma yöntemi değil ne zaman anlayacak insanlar bunu? Süt korur lafı da en yanlış laflardan biri. Süt de korumaz, geri çekilmek de korumaz. Spiral da çok güvenli değildir konforlu da değildir herkese uymaz en azından. Doğru düzgün karı koca ikili korunacaksınız çocuk istemiyorsanız/ başka bakacak gücünüz yoksa
Biz ilk çocuğumdan sonra öyle korunduk ve korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım canım evet yüzde yüz korumaya bilir belki ama bazı doktorlar bu da bir korunma yöntemidir diyor

Back
X