Emzirirken ilaç kullanımı...

ayse_mcam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
166
2
96
42
İstanbul
nasıl söylesem bilmiyorum ilişki sırasında aşırı acı duyuyorum canım yanıyo artı akıntı var kokulu ve kanlı daha yeni doğum yaptım 1 ay önce sezeryanla ve şimdi doktora gitmek istiyorum ama ilaç kullanmam gerekicek ve ne yapcağımı bilmiyorum lütfen yardım

bir ay iliski icin erken degilmi daha rahim toparlanmadi enfeksiyon riski var bence aksatmadan hemen gorun doktora anne sutune karissada bebegi etkilemeyen bir cok ilac var...gecmis olsun...

bana doktor da hastanedeki bilgilendirme amaçlı gelen ebe ve hemşirelerde 45 günden önce ilişki yok demişlerdi. hem daha lohusasın, enfeksiyon riski var, rahim toparlanmadı. bir de tabi ağrı sızı varsa bence doktora görün geç kalmadan.

beni kimse uyarmadı acaba dediğiniz gibi rahim toplanmadığı için mi ama o zaman kokulu akıntı niye ki ? şayet yara veya enfeksiyon falan varsa ki benim geçen sene ocak ayında yara vardı ilaçla kurutuldu antibiyotik kullanmam gerekirse bebek emziriyorum sütüme geçmez mi emin misiniz... korkuyorum yaaaaaaaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…