Canim gebe degilim ama yakin bir tanidgim yakin zamanda bebegi oldu. Vucudun onu uretmesi icin surekli az ve siksik birseyler ye ozellikle sut yapicak seyler abartmadanKzialr merhaba ben 8 kg aldim hamileyken sezeryan oldum ve dogum sonrasi dogum oncesi kilomun altindaydim. Sonra emzirirken 2 kilo aldim ve surekli kendimi.tutmaya çalışıyorum. Tatli hic sevmezdim suan tatlı okdr ariyorum ki az yemeye çalışıyorum. Aslinda dogum oncesi halimin 1 kg uzerindeyim ama istahim cok acik resmen kendimi tutmaya calismaktan delircem. Bebegim cok iştahlı ve emiyor 4.5 aylik. Oyuzden mi bukdr yemek istiyorum bilmem, sizde de ayni durum var mi? Birde asiri derecede sac dokulmem başladı. Vitamin kullaniyorum ama cok duzenli alamiyorum sivilce yapıyor. Doktor çinko takviyesi verdi bu dokulme yuzunden. Ayni problemi yasayan var mi?
Canim anne degilim ama bir tanidgimin yakin zamanda bebegi oldu. Vucudun onu uretmesi icin surekli az ve siksik birseyler ye ozellikle sut yapicak seyler abartmadan teyzeminde saclarinin yan kismi acildi emzirirken sagligina beslenmene dikkat etKzialr merhaba ben 8 kg aldim hamileyken sezeryan oldum ve dogum sonrasi dogum oncesi kilomun altindaydim. Sonra emzirirken 2 kilo aldim ve surekli kendimi.tutmaya çalışıyorum. Tatli hic sevmezdim suan tatlı okdr ariyorum ki az yemeye çalışıyorum. Aslinda dogum oncesi halimin 1 kg uzerindeyim ama istahim cok acik resmen kendimi tutmaya calismaktan delircem. Bebegim cok iştahlı ve emiyor 4.5 aylik. Oyuzden mi bukdr yemek istiyorum bilmem, sizde de ayni durum var mi? Birde asiri derecede sac dokulmem başladı. Vitamin kullaniyorum ama cok duzenli alamiyorum sivilce yapıyor. Doktor çinko takviyesi verdi bu dokulme yuzunden. Ayni problemi yasayan var mi?
Evet cnm oyle yapiyorum ay inanmiyorum acilma oldumu vitamin kullaniyormuydu? Kilo neysede sacin açılması cok uzucu kadinlar icin yahu.. ah analikCanim anne degilim ama bir tanidgimin yakin zamanda bebegi oldu. Vucudun onu uretmesi icin surekli az ve siksik birseyler ye ozellikle sut yapicak seyler abartmadan teyzeminde saclarinin yan kismi acildi emzirirken sagligina beslenmene dikkat et
Korkutmak istemem ama iki tarafdan kulak arkasi dokuldu herkesde olucak degil lutfen korkmayin hemen vitamin kullanin oda akullandi ama gebelikde yasadigi problemler vs stres kaynalik oldu galiba cok uzun bir ugras sonrasi tekrar cikti saclari orda amaEvet cnm oyle yapiyorum ay inanmiyorum acilma oldumu vitamin kullaniyormuydu? Kilo neysede sacin açılması cok uzucu kadinlar icin yahu.. ah analik
Yaa gerçekten cok kotu birşey.. umarim oyle olmaz. Gebelik sonrasi stres yasamayan varmidir acaba ki zaten :/Korkutmak istemem ama iki tarafdan kulak arkasi dokuldu herkesde olucak degil lutfen korkmayin hemen vitamin kullanin oda akullandi ama gebelikde yasadigi problemler vs stres kaynalik oldu galiba cok uzun bir ugras sonrasi tekrar cikti saclari orda ama
Onun farkli problemleri vardi hamileyken esi aldatti bebek oldugu icin devam etmek zorunda kaldi sonra isler daha cok karisti falan onun stresi basit bir stres degildiYaa gerçekten cok kotu birşey.. umarim oyle olmaz. Gebelik sonrasi stres yasamayan varmidir acaba ki zaten :/
Onun farkli problemleri vardi hamileyken esi aldatti bebek oldugu icin devam etmek zorunda kaldi sonra isler daha cok karisti falan onun stresi basit bir stres degildi
hadi ya anladim cnm Allah yardimcisi olsun insallah zormus ..
Merhaba canım, benimde bebeğin 4,5 aylık. Yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum ve bir çözüm bulamıyorumKzialr merhaba ben 8 kg aldim hamileyken sezeryan oldum ve dogum sonrasi dogum oncesi kilomun altindaydim. Sonra emzirirken 2 kilo aldim ve surekli kendimi.tutmaya çalışıyorum. Tatli hic sevmezdim suan tatlı okdr ariyorum ki az yemeye çalışıyorum. Aslinda dogum oncesi halimin 1 kg uzerindeyim ama istahim cok acik resmen kendimi tutmaya calismaktan delircem. Bebegim cok iştahlı ve emiyor 4.5 aylik. Oyuzden mi bukdr yemek istiyorum bilmem, sizde de ayni durum var mi? Birde asiri derecede sac dokulmem başladı. Vitamin kullaniyorum ama cok duzenli alamiyorum sivilce yapıyor. Doktor çinko takviyesi verdi bu dokulme yuzunden. Ayni problemi yasayan var mi?
Xnm ben biotin ve cinko takviyesine basladim yoksa kel kalicamMerhaba canım, benimde bebeğin 4,5 aylık. Yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum ve bir çözüm bulamıyorum(( biri yardım etsin hamilelikte almadığım bütün kilıları emzirirken geri aldım, ayrıca saçlarım öbek çbek dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?