Emzirirken iştah

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Kzialr merhaba ben 8 kg aldim hamileyken sezeryan oldum ve dogum sonrasi dogum oncesi kilomun altindaydim. Sonra emzirirken 2 kilo aldim ve surekli kendimi.tutmaya çalışıyorum. Tatli hic sevmezdim suan tatlı okdr ariyorum ki az yemeye çalışıyorum. Aslinda dogum oncesi halimin 1 kg uzerindeyim ama istahim cok acik resmen kendimi tutmaya calismaktan delircem. Bebegim cok iştahlı ve emiyor 4.5 aylik. Oyuzden mi bukdr yemek istiyorum bilmem, sizde de ayni durum var mi? Birde asiri derecede sac dokulmem başladı. Vitamin kullaniyorum ama cok duzenli alamiyorum sivilce yapıyor. Doktor çinko takviyesi verdi bu dokulme yuzunden. Ayni problemi yasayan var mi?

Canim gebe degilim ama yakin bir tanidgim yakin zamanda bebegi oldu. Vucudun onu uretmesi icin surekli az ve siksik birseyler ye ozellikle sut yapicak seyler abartmadan

Canim anne degilim ama bir tanidgimin yakin zamanda bebegi oldu. Vucudun onu uretmesi icin surekli az ve siksik birseyler ye ozellikle sut yapicak seyler abartmadan teyzeminde saclarinin yan kismi acildi emzirirken sagligina beslenmene dikkat et

aslinda süt icin bir bes kilo falan depolanir ama sizde tam tersi olmus, caniniz cekince yiyin bence demek vucut istiyor baskilamayin kendinizi, eziyet ezmeyin. emzirme bitince iradeli olursunuz, kolonuz da yokmus öyle kafaya takacak kadar zaten

Canim anne degilim ama bir tanidgimin yakin zamanda bebegi oldu. Vucudun onu uretmesi icin surekli az ve siksik birseyler ye ozellikle sut yapicak seyler abartmadan teyzeminde saclarinin yan kismi acildi emzirirken sagligina beslenmene dikkat et
Evet cnm oyle yapiyorum ay inanmiyorum acilma oldumu vitamin kullaniyormuydu? Kilo neysede sacin açılması cok uzucu kadinlar icin yahu.. ah analik

Evet cnm oyle yapiyorum ay inanmiyorum acilma oldumu vitamin kullaniyormuydu? Kilo neysede sacin açılması cok uzucu kadinlar icin yahu.. ah analik
Korkutmak istemem ama iki tarafdan kulak arkasi dokuldu herkesde olucak degil lutfen korkmayin hemen vitamin kullanin oda akullandi ama gebelikde yasadigi problemler vs stres kaynalik oldu galiba cok uzun bir ugras sonrasi tekrar cikti saclari orda ama

Yaa gerçekten cok kotu birşey.. umarim oyle olmaz. Gebelik sonrasi stres yasamayan varmidir acaba ki zaten :/

Yaa gerçekten cok kotu birşey.. umarim oyle olmaz. Gebelik sonrasi stres yasamayan varmidir acaba ki zaten :/
Onun farkli problemleri vardi hamileyken esi aldatti bebek oldugu icin devam etmek zorunda kaldi sonra isler daha cok karisti falan onun stresi basit bir stres degildi

Emzirirken vucut en az 500 kalori yakar. Yani zaten normal beslenmenizin bir tik ustunde beslenmeniz lazim. Vucut otomatik olarak kaloriyi en kolay alabilecegi tatliya yonlendiriyor sizi. Tatli ihtiyacinizi daha saglikli kuru meyvelerle ya da bitter cikolatarla bastirmaya calisin. Ya da gunde 1 porsiyon sutlu tatli tuketin mesela. Sizi cok iyi anliyorum cunku ben de sizin gibiydim :) unutmayin, dogum kilolari cok cabuk gidiyor ama emzirme doneminde alinan kilolar daha cabuk yerlesiyor ve vermesi daha zor oluyor. Sac dokulmesi de cok normal.

Gebelikte salgilanan hormonlardan dolayi dokulme duruyor. Dogumdan bi kac ay sonra toplu bir sekilde dokulme basliyor. Sonra yerine yenileri geliyor. Benim kafam bir suru minik sac dolu, toplayamiyorum her yerden cikiyorlar :)

Benim bebeğimde şuan 3 aylık ve sürekli emiyor çok iştahlı ve ben bu kuzuya yetmek için sürekli yemek yiyorum o kadar yoruyor ve emiyorki kilo bile almadım hiç hamilelik öncesi kiloma dönmeme 3 kilo kaldı gece gündüz fırsat buldukça yiyorum çünkü iliklerime kadar sömürüluyorum şuan bence çok normal bu emzirirken çok enerji harciyorz çünkü

Merhaba canım, benimde bebeğin 4,5 aylık. Yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum ve bir çözüm bulamıyorum (( biri yardım etsin hamilelikte almadığım bütün kilıları emzirirken geri aldım, ayrıca saçlarım öbek çbek dökülüyor

Xnm ben biotin ve cinko takviyesine basladim yoksa kel kalicam

İlk 3 ay emzirirken agzima serbet akmasinin hayalini falan kurardim. Gunde 8 9 cikolatali gofret bir suru seker yemisligim var. Bir sure sonra duzene giriyor :)

S _sushico_ merhaba..
Tatlı ve iştah konusunda hemfikirim hamilelikte yemedim, doğumdan sonra yediğim kadar.. ben de ağzıma tatlı sürmezdim ama doğumdan sonra özellikle tahin helvasının müptelası oldum. Saç dökülmesi de aynı şekilde. 6.ayda avuç avuç döküldüler resmen. Ama şu an 10.aydayım çok şükür yenileri çıktı, kahkül kıvamında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…