Emzirirken korunmasız ilişki hamilelik

rabia211

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
245
190
23
Merhaba, 6 aylık bebeğim var. Sezaryen ile zor bir doğumum oldu. Doğumdan beridir prezarvatif ile korunuyorduk bugün yırtıldığına şahit olduk ve. Lohusalık kanamam 3 ay sürdü şuan ise hala adet olmadım. Bebeğimi düzenli olarak emziriyorum ek gıdaya yeni başladık ancak emzirme aralığı 4 saati hiç geçmedi. Ne yapmalıyım? Acil dönerseniz sevinirim

Sağım yapıyor muydun öyleyse ella alırdım riske atmamak için ben bu işler hiç belli olmuyo

henüz hiç regl olmadığınız için ve aktif emzirdiğiniz için gebe kalma ihtimaliniz düsük ama tabii ki yok değil.

ertesi gün hapları emzirmenizi etkileyebilir bu yüzden önermem. kadın doğumcunuzla görüşebilirsiniz imkanınız varsa. en azından rahmin durumuna göre gebelik ihtimali var ya da yok görülebilir 🥲

Sağım yapmıyorum buzluk sütünü bebeğim içmiyor ancak arada mama verdiğim oluyor. Dr ile görüşme imkanım yok devlet takipliydim ve bulunduğum yer küçük bir ilçe ben de malesef çalışıyorum izin durumum yok

Merhaba, 6 aylık bebeğim var. Sezaryen ile zor bir doğumum oldu. Doğumdan beridir prezarvatif ile korunuyorduk bugün yırtıldığına şahit olduk ve. Lohusalık kanamam 3 ay sürdü şuan ise hala adet olmadım. Bebeğimi düzenli olarak emziriyorum ek gıdaya yeni başladık ancak emzirme aralığı 4 saati hiç geçmedi. Ne yapmalıyım? Acil dönerseniz sevinirim
Bildiğim kadarıyla emzirme korumuyor.

Back
X