Bebek Beslenmesi emzirirken kuru fasulye canı isteyip yiyen var mı???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
içine kimyon at,gazını alır.Oğlun çok gazlı değilse bu şekilde yiyebilirsin

kurufasulye delisi olan ben, 4. aydan itibaren yemeye başladım. Ya yerken içine kimyon ekle yada yedikten sonra 1 çay kaşığı kimyonu su ile iç...

teşekkür ederim arkadaşlar,gaz problemi yok şükür 4.ayı bitirdik,bu arada bio gaia diye bi ilaç var onu kullanyrm çok iyi.

Doktoruma bu durumu sorduğumda "yediklerin sütünün kalitesini etkiler ama gaz vs. durumuyla bebeğe yansımaz, bunun bilimsel bir dayanağı yok" demişti.

Aile sağlığı merkezindeki hemşire bana bir gün önceden bir kaşık şeker bir kaşık tuz ile ıslatırsam ve pişirmeden önce o suyu akıtırsam gaz yapmayacağını söyledi. Nohut için denedim 4.5 aylık bir kızım var. Çok sıkıntı çıkarmadı. Açıkçası ben de nohut nohutt diye gezmeye başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…