- 24 Aralık 2024
- 336
- 406
- 18
- 34
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Ben 40 ım çıkmadan oldum iki cocugumda da hiç bir sorun yaşanmıyor korkmayınBebeğim 4 aylık. Sadece anne sütü alıyor. Bugün regl oldum. Süt azalması vs olur mu? Yapmam gereken bir şey var mı? Emzirdiğim için daha geç olurum diye düşündüm neden böyle oldu yaşayan var mı kızlar
Olağan bir durum bir etkisi olmaz süteBebeğim 4 aylık. Sadece anne sütü alıyor. Bugün regl oldum. Süt azalması vs olur mu? Yapmam gereken bir şey var mı? Emzirdiğim için daha geç olurum diye düşündüm neden böyle oldu yaşayan var mı kızlar
Ben her ay oldumBebeğim 4 aylık. Sadece anne sütü alıyor. Bugün regl oldum. Süt azalması vs olur mu? Yapmam gereken bir şey var mı? Emzirdiğim için daha geç olurum diye düşündüm neden böyle oldu yaşayan var mı kızlar
Bol su icin regl iken bir de bana emzirme danismani sey demisti dr dilimin ucunda ya hatitlsyinca yazicamBebeğim 4 aylık. Sadece anne sütü alıyor. Bugün regl oldum. Süt azalması vs olur mu? Yapmam gereken bir şey var mı? Emzirdiğim için daha geç olurum diye düşündüm neden böyle oldu yaşayan var mı kızlar
Her iki doğumda da 2. ay adet olan ben.Bebeğim 4 aylık. Sadece anne sütü alıyor. Bugün regl oldum. Süt azalması vs olur mu? Yapmam gereken bir şey var mı? Emzirdiğim için daha geç olurum diye düşündüm neden böyle oldu yaşayan var mı kızlar
Bebeğim 4 aylık. Sadece anne sütü alıyor. Bugün regl oldum. Süt azalması vs olur mu? Yapmam gereken bir şey var mı? Emzirdiğim için daha geç olurum diye düşündüm neden böyle oldu yaşayan var mı kızlar
Yok valla aynı her zamanki gibi emziriyorum geceleri bile en azından 2 defa emziriyorumBir şey olmaz. Belki ilk 1-2 gün hafif etkilenir ama bir şey yapmanıza gerek. Gece beslenmeleri azalınca genelde regl geliyor sizin uzun uyumalar mı başladı acaba.
Adet olmanız normal zaten doğamız ve yaratılışmız bu bugün olmasan yarın olursun. Emzirmeye yansıyacağını sanmıyorum. Hatta regli olman iyi bişey oksitlenmeden atıyosun en azındanBebeğim 4 aylık. Sadece anne sütü alıyor. Bugün regl oldum. Süt azalması vs olur mu? Yapmam gereken bir şey var mı? Emzirdiğim için daha geç olurum diye düşündüm neden böyle oldu yaşayan var mı kızlar
Çok teşekkür ederim canımAdet olmanız normal zaten doğamız ve yaratılışmız bu bugün olmasan yarın olursun. Emzirmeye yansıyacağını sanmıyorum. Hatta regli olman iyi bişey oksitlenmeden atıyosun en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?