emzirirken sac boyamak

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Kızlar bebek 2 aylık sacimi boyamak istiyorum, emzirirken sac boyatilir mi?

Tabiiki boyanır.. Ben her iki hamileliğimde de boyattım. Ayrıca doktorum özellikle 4. Ay sonrasında boyata bilecegimi söyledi. Bir karış diple dolaşan hamileleri hiç anlamıyorum.

Tabiiki boyanır.. Ben her iki hamileliğimde de boyattım. Ayrıca doktorum özellikle 4. Ay sonrasında boyata bilecegimi söyledi. Bir karış diple dolaşan hamileleri hiç anlamıyorum.
Hamilelikte yasak olmasına rağmen. 2 defa bitkisel boya ile boyattim, simdi sut verirken boyatilir mi bilmiyorum, kimi süte geçer diyo ama boyayicam 4 renk oluştu saçımda.

Hayır ne alakası var.. o zaman gün içersindeki kafamız tozu toprağı çeker beyine götürürdü :) insanların bilip bilmeden konuştukları işte ..

Ben doktoruma sorduğumda , önermiyorum demişti , boyatmadım . Boyatmak zorundaysanız gerçekten bitkisel , doğal olanı tercih ederseniz sıkıntı olmaz sanırım .

ona bakılırsa her insanın böyle saçma sapan anlatacagı ya çevresinden örneklendirdiği biri vardır yada kendi yaşamıstır. Senin iyi bir doktorun olsun yakınında danısabilecegin yeter. Yoksa burada milyon tane hurafe dinler durusun..

Back
X